Naantalin Kylpylä
11:17 - 03.10.2022 / viihde / Findance
Naantalin Kylpylä sai teemasviiteillään World Travel Awards -palkinnon

Naantalin Kylpylän ainutlaatuiset teemasviitit on jälleen kerran palkittu kansainvälisessä World Travel Awards -kilpailussa.

Mallorcalla 2. lokakuuta järjestetyssä palkintogaalassa, joka tunnetaan myös matkailualan Oscarina, kaksikerroksiset sviitit palkittiin jo toistamiseen Finland's Leading Hotel Suite tittelillä.

Naantalin Kylpylän vuonna 2019 täysin uusitut sviitit päihittivät äänestyksessä helsinkiläiset kollegansa. Taakse jäivät arvostettujen ja tunnettujen helsinkiläishotellien Hotel Kämpin, Scandic Simonkentän ja Radisson Blue Seasiden sviitit. Naantalin Kylpylän sviitit ovat voittaneet saman sarjan vuonna 2020.

Kilpailussa ehdolla olleet saunalliset sviitit kokivat täydellisen muodonmuutoksen vuonna 2019, kun vanhat presidenttisviitit päivitettiin vastaamaan nykypäivän huippusviittien standardeja.

Tilalle rakennettiin ainutlaatuisia ja moderneja sviittejä, joiden teemat olivat Pop & Rock, Romantic, Nordic ja Wellness, ja jotka heijastavat teemaa huoneen tunnelmassa, värimaailmassa ja pienimmissä yksityiskohdissakin.

- Naantalin kylpylässä on tehty uudistuksia pitkäjänteisesti useiden vuosien ajan, ja World Travel Awardsin voitto jo toisen kerran osoittaa, että olemme tehneet asiat oikein. Kylpylässä on tehty mittavia remontteja ja palveluuudistuksia vuodesta 2019 lähtien, ja ne ovat edelleen käynnissä. Viimeisin suuri investointi on keväällä valmistunut uusi ja upea aulatila, joka on kerännyt paljon huomiota ja kiitosta asiakkailtamme. Keväällä Naantalin Kylpylä sai myös tunnustuksen vastuullisuudestaan kansainvälisen Green Key -ympäristösertifikaatin muodossa, joten kestävyyttä ei ole uudistuksessa unohdettu, kertoo Sunborn Groupin myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

- Saavutuksen tekee vielä merkittävämmäksi se, että World Travel Awards -kilpailun ratkaisevat yleisön ja ammattilaisten äänet, hän lisää.

Entistä useampi haluaa luksusta

Viime vuodet ovat olleet matkailualalla hyvin poikkeuksellisia, ja Hakkarainen toteaa, että haastavat ajat ovat luoneet aivan uudenlaisen ilmiön hotellimajoituksen suhteen.

- Ihmiset kaipaavat nyt enemmän luksusta lomiltaan ja staycationeilta, ja he ovat myös valmiita panostamaan hotelliyöpymisiin. Korkeampien huonetyyppien kysyntä ja tarve kasvaa jatkuvasti. Teemasviittien uudistus on selvästi vastannut tähän tarpeeseen, Hakkarainen toteaa.

World Travel Awards perustettiin vuonna 1993 nostamaan esiin ja palkitsemaan matkailualan parhaita. Nykyään se tunnustetaan alan arvostetuimmaksi tunnustukseksi. Kilpailusarjoja on useita, lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin, ja niitä äänestävät niin yksittäiset matkailijat kuin alan ammattilaisetkin.