Hansakortteli
12:45 - 30.09.2022 / viihde / Findance
Turku: Hansatori muuttuu viikonloppuna kortteliravintolaksi: Torilager ja Turku Burger lanseerataan

Hansakorttelin Hansatorille rakennetaan Hansailmiön kunniaksi Turun kaupungin uusin terassi, jota pyörittävät Kakola Brewing Company ja Naughty Burger.

Perjantaina paikallinen panimo Kakola lanseeraa Hansatorin terassilla uuden oluensa Torilagerin, ja lauantaina 1. lokakuuta pääsee maistelemaan Akseli Herlevin kehittämää Turku Burgeria.

Turkulaispanimo Kakola Brewing Company maistattaa ja tarjoilee uutuustuotteensa Torilagerin perjantaina kaupungin uusimmalla terassilla Hansatorilla. Afterwork-teeman hengessä terassi avataan perjantaina klo 15.

- Haluamme tuoda korttelibileiden tunnelmaa Hansaan ja terassillamme esiintyy DJ, kertoo Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Järvinen.

Lauantaina jatketaan oluella ja hampurilaisilla. Hampurilaisistaan tunnettu keittiömestari Akseli Herlevi on luonut Torilageriin sopivan hampurilaisen. Hampurilaismies kokkaa ja on nähtävissä Hansatorilla lauantaina klo 12, 14 ja 16.

Koko viikonlopun ajan Hansakorttelissa on tarjolla myös runsaasti sielunruokaa. Turun Musiikkijuhlat avaa tänään Hansatorilla oman loungensa, jossa on musiikkiesityksiä ja taiteilijatapaamisia. Lauantaina pääsee nauttimaan pelimannimusiikista, kun Finlands Svenska Spelmansförbund, jossa on 13 pelimannia, esiintyy useita kertoja päivän aikana.

- Sunnuntaina vietetään perhepäivää ja ohjelmasta vastaa 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Turun seikkailupuisto. Luvassa on nukketeatteria, puistotaiteilijoita ja lasten askartelupajoja. Myös lasten suosikki Ville Viking on paikalla, Järvinen kertoo.