Johanna Kustannus
07:03 - 30.09.2022 / musiikki / Findance
Pyhimys ja Figaro yhteistyössä: Kemiaa - Breaking Bad -hengessä

Pyhimys ja Figaro ovat julkaisseet yhteissinglen Kemiaa.

- Pyhimys oli mukana debyytti-EP:lläni, joten yhteistyön jatkaminen oli vaivatonta ja luontevaa. Pyhimyksellä oli hieno tapa laajentaa aihetta, joka syntyi kertosäkeeni pohjalta. Visuaaleja oli myös elämys kuvata, räjähdykset ja kaikki, Figaro hehkuttaa.

- Nykymusiikissa on hieno puoli se, että artistibrändi ei täydy olla niin sitova, vaan yhteisbiiseillä päästään kartottamaan aluetta, joka ei lähtökohtaisesti kuulosta kummankaan aiemmin ilmestyneeltä musiikilta. Itse vaan tykkäsin kuunnella tätä alusta asti, mutta en toki yhtään osaa ennustaa, miten muut tämän ottavat, saati näkevät osana mun profiilia. Tässä kohtaa se ei ole onneksi kovin vakavaakaan, Pyhimys tuumii.

Kemiaa on monimutkaisen ihmissuhteen inspiroima biisi, jonka tekstimaailma leikittelee kemiaan liittyvillä metaforilla. Kappale on saanut visuaalisen inspiraationsa suositusta tv-sarjasta Breaking Bad. Sarjasta tutut ympäristöt ja yksityiskohdat ovat myös biisin yhteydessä julkaistun promomateriaalin keskiössä. Singlen ympärille rakennettu visuaalinen maailma on ohjaaja Ari Viremin käsialaa.

Pyhimys feat. Figaro - Kemiaa - Spotify

artikkelin avainsanat:
Ari Virem Breaking Bad Figaro Kemiaa Pyhimys