HBO Max
04:10 - 01.10.2022 / tv-sarjat / Findance
HBO Max -sarja The White Lotus jatkuu - Toisen kauden hahmot esittelyssä

HBO Max aloittaa The White Lotus -sarjan toisen tuotanokauden 31. lokakuuta 2022.

Draamakomedian toinen tuotantokausi sijoittuu sisilialaiseen lomakohteeseen, jonne matkaa myös ensimmäiseltä kaudelta tuttu Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge).

Lisäksi uusia jaksoja tähditävät mm. F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Meghann Fahy, Aubrey Plaza, Theo James, Michael Imperioli ja Haley Lu Richardson.

Toinen tuotantokausi tulee käsittämään seitsemän jaksoa.

Toisen kauden hahmot

BERT DI GRASSO (F. Murray Abraham) - Bert on lähtenyt matkalle Sisiliaan poikansa Dominicin (Michael Imperioli) ja lapsenlapsensa Albien (Adam DiMarco) kanssa. Bertin terveys on heikkenemässä, mutta hän on silti hyvällä tuulella.

TANYA MCQUOID-HUNT (Jennifer Coolidge) - Varakas, epävakaa nainen on matkalla miehensä Gregin (Jon Gries) ja avustajansa Portian (Haley Lu Richardson) kanssa.

ALBIE DI GRASSO (Adam DiMarco) - Suloinen ja huomaavainen Albie on Dominicin (Michael Imperioli) poika ja Bertin (F. Murray Abraham) pojanpoika. Hän on vastavalmistunut yliopistosta ja toimii usein perheensä rauhantekijänä.

DAPHNE BABCOCK (Meghann Fahy) - Kotiäiti, joka on matkalla Italiaan miehensä Cameronin (Theo James) ja toisen pariskunnan, Ethanin (Will Sharpe) ja Harperin (Aubrey Plaza) kanssa.

GREG (Jon Gries) - Tanyan (Jennifer Coolidge) aviomies, joka ei ole innoissaan huomatessaan, että hänen vaimonsa on kutsunut avustajansa mukaan romanttiselle lomalle.

MIA (Beatrice Grannò) - Sisilialainen Mia on taitava laulaja, joka odottaa läpimurtoaan.

QUENTIN (Tom Hollander) - Ulkomaille muuttanut englantilainen lomailee ystäviensä ja veljenpoikansa Jackin (Leo Woodall) kanssa.

VALENTINA (Sabrina Impacciatore) - Taorminan White Lotus -hotellin intohimoinen ja omistautunut johtaja, joka vaatii henkilökunnaltaan täydellisyyttä.

DOMINIC DI GRASSO (Michael Imperioli) - Hollywood-tuottaja, joka matkustaa Sisiliaan tutkimaan sukujuuriaan iäkkään isänsä Bertin (F. Murray Abraham) ja vastavalmistuneen poikansa Albien (Adam DiMarco) kanssa.

CAMERON BABCOCK (Theo James) - Menestyvä liikemies, jolla on varakas perhetausta. Cameron lomailee vaimonsa Daphnen (Meghann Fahy), opiskelukaverinsa Ethanin (Will Sharpe) ja tämän vaimon Harperin (Aubrey Plaza) kanssa.

HARPER SPILLER (Aubrey Plaza) - Harper on hiljattain tullut varakkaaksi miehensä Ethanin (Will Sharpe) viimeaikaisen uramenestyksen vauhdittamana. Pariskunta on lähdössä Italiaan Ethanin opiskelukaverin Cameronin (Theo James) ja tämän vaimon Daphnen (Meghann Fahy) kanssa.

PORTIA (Haley Lu Richardson) - Vastavalmistunut pikkukaupungin tyttö matkustaa pomonsa Tanyan (Jennifer Coolidge) kanssa ja kaipaa seikkailua.

ETHAN SPILLER (Will Sharpe) - Ethanin vastikään menestynyt college-kämppis Cameron (Theo James) on kutsunut hänet ja hänen vaimonsa Harperin (Aubrey Plaza) Italian-lomalle Cameronin vaimon Daphnen (Meghann Fahy) kanssa.

LUCIA (Simona Tabasco) - Sisilialainen Lucia vierailee säännöllisesti White Lotus -hotellissa etsien työtä ja mahdollisuuksia varakkaiden hotellivieraiden joukosta.

JACK (Leo Woodall) - Magneettisen viehättävä hotellivieras, joka on saapunut The White Lotus -luksushotelliin Quentin-setänsä (Tom Hollander) seurassa.

The White Lotus - traileri