C More
04:10 - 26.09.2022 / tv-sarjat / Findance
Suomen Exit tulossa - Neljän finanssihain elämää värittävät huumeet, prostituutio ja väkivalta

C More aloittaa 13. lokakuuta uuden alkuperäissarjan Exit, joka perustuu norjalaiseen draamasarjaan.

Olli Ilpo Salosen ohjaamassa sarjassa neljän finanssihain elämää värittävät huumeet, prostituutio ja väkivalta.

Sarjan pääosia esittävät Max Ovaska, Olli Rahkonen, Jarkko Lahti ja Jarkko Niemi. Lisäksi sarjassa näyttelevät mm. Linnea Leino, Maryam Razavi ja Jemina Sillanpää

Kimillä, Krisulla, Hassella ja Benjaminilla on kaikkea, mitä voi toivoa ja mitä rahalla voi ostaa, mutta elämä ei silti tunnu oikealta. Kaverukset syttyvät, kun tarjolla on väkivaltaa, juonittelua, seksiä ja julmuutta. Kaikella tällä on seurauksia, jotka lopulta vaikuttavat sekä miesten perheisiin että miehiin itseensä.

Pääjuoni ja henkilöhahmot ovat samankaltaisia kuin alkuperäisessä norjalaissarjassa, mutta siihen on saatu suomalainen näkökulma haastattelemalla ihmisiä Suomen liike- ja talouselämästä. Käsikirjoituksen ovat laatineet Tuomas Vimma ja Matti Koskinen.

- Exit on viihdyttävä ja adrenaliinipitoinen sarja vallasta ja sen väärinkäytöstä kaikkine ylilyönteineen. Sen aidot havainnot Suomen finanssi- ja yritysmaailmaan sijoittuvien päähenkilöiden materian ja ihmisten kerskakulutuksesta varmasti nostavat katsojan niskakarvat pystyyn, ohjaaja Olli Ilpo Salonen toteaa.

Exit saa aina kaksi jaksoa viikossa 13. lokakuuta alkaen.