Pyry Antero
03:40 - 12.09.2022 / tv-sarjat / Findance
Ex and the City Suomi jatkuu - Pääsinkkujen esittelyt

Discovery+ aloittaa Ex and the City Suomi -sarjan toisen tuotantokauden 15. syyskuuta 2022. Luvassa on aina kaksi jaksoa torstaisin.

Reality-sarja kokoaa jälleen joukon sinkkuja viettämään unelmiensa kesälomaa juhlien ja deittaillen Helsingin sydämessä. Mukana on vanhoja tuttuja ja yleisön suosikkeja edellisiltä kausilta sekä aivan uusia kasvoja. Sinkut asuvat kämppäkavereina ylellisessä kattohuoneistossa, josta on upeat näköalat. Jännitystä pitää yllä tieto siitä, että uusi asukas voi ilmaantua koska tahansa ja sekoittaa paikan.

Mukana ovat:

TARA, 22
@taraoona

Tara on herttainen ja kiltti nuori nainen, mutta hänen omien sanojensa mukaan hänen ulkomuotonsa voi hämätä. Hänen unelmiensa mies on pitkä ja tatuoitu, eikä nenärenkaasta olisi haittaa.

ROOSA, 19
@roosajuulia__

Roosa on Ex on the Beach Suomi -sarjan kolmannen kauden riehakas ja räväkkä kaunotar, joka on usein juhlien henki. Ex on the Beachin edellisellä kaudella Roosa sai lempinimen Ulla Taalasmaa, koska hän tietää aina kaikkien uusimmat juorut. Roosan unelmien mies on tumma ja pitkä mussukka, joskin määritelmä voi vaihdella päivästä toiseen.

JENNI, 20
@jjennijjanina

Jenni on hauskuutta rakastava nuori nainen, joka elää hetkessä ja lähtee mukaan yllytyksiin. Juhlissa hän kannustaa ystäviään nousemaan tanssilattialle ja juhlimaan viimeiseen asti. Jenni huomaa miehen hymyn ja silmät ja toivoo, että hän voisi puhua tunteistaan.

WALTTERI, 23
@walluunen

Waltteri on pitkä ja komea mies, joka ei välitä muiden mielipiteistä. Juhlissa hän auttaa mielellään ohjelman järjestämisessä ja uskoo, että onnistuneen illan tärkein asia on hyvä yhteishenki. Waltteri sanoo olevansa valmis vakavampaan suhteeseen, mutta menee virran mukana. Naisessa hän arvostaa rempseää asennetta ja itsestään huolehtimista.

TUOMAS, 26
@tuomaslippo

Tuomas on sosiaalinen, reipas kaveri, joka pitää hauskaa ystäviensä kanssa pilke silmäkulmassa. Hän treenaa paljon, mutta nauttii myös juhlatunnelmasta ja päättää täydellisen illan kauniin naisen kanssa. Tuomas saattaa ihastua helposti, mutta rakastuminen vaatii paljon enemmän.

THOR, 24
@thorlundstrom

Thor on Ex on the Beach -sarjan kolmannen kauden suorapuheinen mies, jolta ei itseluottamusta puutu. Hänen omien sanojensa mukaan yhtä komeaa ja pitkää miestä ei helpolla löydä.