Marvel Entertainment
04:10 - 01.09.2022 / tv-sarjat / Findance
Marvel: Ben Kingsley palaa Trevor Slatteryn rooliin Wonder Man -sarjassa

Disney+ tulee tarjoamaan uuden Marvel-sarjan Wonder Man. Suomessa hahmo on esiintynyt nimellä Ihmemies, ja se esiteltiin Stan Leen ja Jack Kirbyn toimesta Avengers-lehdessä 60-luvulla.

Varietyn mukaan Ben Kingsley tulee palaamaan Wonder Man -sarjassa suosittuun Trevor Slatteryn rooliin.

Marvel-sarjakuvissa Wonder Man eli Simon Williams on varakkaan teollisuusmiehen poika, jonka yritys joutuu vaikeuksiin Tony Starkin Stark Industriesin aiheuttaman kilpailun vuoksi. Tällöin Williams hyväksyy roisto Baron Zemon tarjouksen, joka antaa hänelle ionisia supervoimia, kuten supervoiman ja kestävyyden. Taisteltuaan useita kertoja Kostajia vastaan Ihmemies liittyy lopulta heidän riveihinsä.

Varietyn mukaan Kingsleylla on sarjassa merkittävä rooli. Wonder Man tulee tiettävästi olemaan jonkinlainen Hollywood-satiiri.

Kingsley näytteli Slatterya ensimmäisen kerran Iron Man 3:ssa. Kyseisessä elokuvassa Slattery on palkattu esittämään Mandariinina tunnettua terroristijohtajaa, mutta hänen todellinen henkilöllisyytensä paljastuu lopulta ja hänet pidätetään. Sen jälkeen hän esiintyi lyhytelokuvassa Tervehtikää kuningasta, jossa Slattery nähdään vankilassa ennen kuin joku oikean Mandariinin palveluksessa oleva henkilö vapauttaa hänet.

Viimeksi Kingsley näytteli Slatterya elokuvassa Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Mandariini, Shang-Chin isä Xu Wenwu, otti hänet vangiksi ja piti häntä hengissä eräänlaisena hovinarrina. Shang-Chi ja hänen ystävänsä auttavat häntä lopulta pakenemaan, ja hän puolestaan auttaa heitä kukistamaan Wenwun.