Wilma Hirvonen
04:10 - 11.08.2022 / musiikki / Findance
Nättii - Matti8 ja Laineen Kasperi yhteistyössä

Matti8 (Tuisku Hakoniemi) on saanut kauan tekeillä olleen debyyttialbuminsa valmiiksi. Töölön Ketterän toisen osapuolen soololevy on nimeltään Ka8i ja se sisältää kahdeksan raitaa.

Pitkäsoitolta on aiemmin julkaistu single Raivota, joka saa jatkoa radioissa ja YouTubessa kuultavalla biisillä Nättii.

Eleren ja Lazyn tuottamalla raidalla on mukana lappeenrantalaislähtöinen pitkän linjan räppäri ja tuottaja Laineen Kasperi.

- Tavattiin Tuiskun kanssa joskus kauan kauan sitten Flow-festareilla ja jubailtiin hetki. Kaveri vaikutti vilpittömän kingiltä persoonalta. Sitten vuonna 2017 olin mukana järjestämässä Itä Räpäyttää -festaria, jolle buukkasin Töölön Ketterän mukaan. Sen jälkeen oon zekkaillu ja diggaillu Tuiskun musamenoa niin äänitteillä kuin radiossakin, Laineen Kasperi avaa.


- Kun kaveri pyysi keväällä mukaan soolobiisilleen, jonka biitti oli totaalisen vastustamaton, ei meikän tarvinnut kauaa arpoa. Tosin biisin aihe, Nättii, ei osu suoraan ainakaan meikäläisen ulkoiseen habitukseen, mutta onnekseni olen kuitenkin altistunut nätteydelle elämäni aikana siinä määrin, että sain oman säkeistöni duunattua. Päädyin rimmaamaan koko 16 baria lähes samaan riimiin ja se natsasi mielestäni lopputulokseen aika jees. Tuli äkäinen ja aika nätti biisi, Laine lisää.

Kappaleelle on kuvattu Otto Väisäsen ohjaama musiikkivideo Temppeliaukion kirkon alla olevassa parkkihallissa.


Matti8 feat. Laineen Kasperi - Nättii - musiikkivideo