Tuuli Nikki
02:10 - 04.08.2022 / viihde / Findance
Instagram-peppukuvat saivat ilkeitä kommentteja - Sanna, 32, lataa nyt takaisin
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Sanna Rönnberg eli poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi hiljattain Sekopää-kesähitin, jonka lisäksi artistin seuraajat ovat saaneet nauttia instagramissa kesäisistä kuvista. Kaikkia kuvat eivät ole kuitenkaan miellyttäneet, vaan Sanalle sataa ikävää kommenttia.

- 'Järkyttävä kuva, kaamean näköinen perse, eikö tule huomiota kuin vaatteita vähentämällä?' Siis mitä helvettiä? Miksi aikuiset ihmiset kommentoivat toiselle tällaista? Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin voi olla hiljaa, Sana ihmettelee.

- Aikuiset tuomitsee koulukiusaamisen samaan aikaan kun itse tekevät ihan samaa somessa. Jostain ne lapset ja nuoret sen esimerkin ottavat. Ehkä nyt olisi hyvä aika vilkaista peiliin. Kaikki kiusaaminen on aina väärin.

Kuvissa Sana esiintyy aurinkoisena päivänä terassillaan lyhyessä topissa ja shortseissa.

- Käyttämäni asu on aiheuttanut yllättävän paljon mielipahaa. En osannut odottaa sellaista. Tällaisten mielensäpahoittajien ei varmaan kannata poistua kesällä kotoaan tai selata ollenkaan somea. Lisäksi heidän kannattaa varmuuden vuoksi pukeutua helteellä pitkiin villahousuihin, ettei vaan naapurit pahoita mieltään heidän shortseistaan, Sana sivaltaa.

Alla olevassa Instagram-julkaisussa kaksi kuvaa:Sana on aiemminkin joutunut rajun nettivihan kohteeksi kuviensa vuoksi, ja ottanut aiheeseen kantaa Bye bye ja Tuntematon -kappaleillaan, sekä puhunut kiusaamisesta somessaan ja kouluilla.

- Mut on uhattu tappaa ja raiskata, haukuttu huoraksi, rumaksi, lehmäksi ja mitä milloinkin. Ihan sairasta. En ymmärrä miten joku voi edes sanoa toiselle sellaista. Mitä mielihyvää siitä muka saa? Ei mitään. Pitäisi aina miettiä omalle kohdalle, olisiko itsestä mukava saada sellaista kommenttia?, Sana vetoaa kiusaajiin.

- En usko, että hyvinvoiva ihminen kommentoi toiselle ilkeitä asioita tai keskittää energiaansa muiden pilkkaamiseen. Toivon kiusaajien ymmärtävän sen ja hakevan apua omaan pahaan oloonsa.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!