MTV Oy
04:40 - 03.08.2022 / tv-sarjat / Findance
Ensitreffit alttarilla: erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen hyppää mukaan

Ensitreffit alttarilla aloittaa yhdeksännen tuotantokautensa MTV3-kanavalla 30. elokuuta 2022.

Reality-suosikissa nähdään uudella kaudella asiantuntijat pastori Kari Kanala ja ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa, sekä uutena asiantuntijana erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen.

Pariskunnat muuttavat yhteen ja kohtaavat yhdessä arjen haasteet. Häämatkoilla pariskunnat nauttivat rakkauden huumaa romanttisissa Euroopan kaupungeissa, ja juhannusjuhlissa sovitetaan yhteen kahden ihmisen perinteitä. Pareilla on myös mahdollisuus tavata toisiaan ja jakaa kokemuksiaan avioliiton ensimmäisistä päivistä. Tarjolla on hyviä neuvoja ja vertaistukea.

- Tämä on ihana ohjelma, joka kannustaa puhumaan asioista ja ongelmista. Omalla työskentelylläni haluan viestittää sitä, että ongelmat ja pulmat ovat usein ratkaistavissa ja korjattavissa eikä tarvitse olla isoa kynnystä hakea apua parisuhteeseen, uutena kasvona aloittava Tapani Alanen sanoo.


- Olen pareja varten kaikissa tilanteissa ja valmis antamaan kaiken sen osaamisen ja taidon, ilon ja innostuksen mitä minulla on. Älä pelkää tunteita. Ota ne vastaan, ole oma itsesi, heittäydy ja iloitse. Suuri seikkailu odottaa. Uskokaa ihmeeseen, Alanen kehottaa.

Ensitreffit alttarilla perustuu tanskalaiseen ohjelmaformaattiin Gift Ved Første Blik.