Sony
19:01 - 27.07.2022 / pelit / Findance
PlayStation Plus - elokuun 2022 ilmaispelit julkistettu

PlayStation Plus on julkistanut elokuun ilmaiset PlayStation 4 ja PlayStation 5 -pelit.

Elokuun 2. päivän ja syyskuun 6. päivän välisenä aikana PlayStation Plus Essential-, Extra- ja Premium -jäsenet voivat ladata pelit Yakuza: Like A Dragon, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ja Little Nightmares.

Yakuza: Like A Dragon (PS4 & PS5)

Tässä toimintaroolipelissä nouset altavastaajasta lohikäärmeeksi. Ichiban Kasuga, Tokiossa sijaitsevan yakuza-perheen matala-arvoinen jäsen, palaa yhteiskuntaan istuttuaan 18 vuotta rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Selvitä totuus hänen perheensä petoksen takana samalla kun tutkit - ja taistelet - tiesi läpi nykyajan japanilaisen kaupungin. Kokoa ryhmä yhteiskunnan hylkiöiden rähjäisestä joukosta ja vietä aikaa heidän kanssaan avataksesi uusia kykyjä ja yhdistelmätaitoja. Pidä taukoa tehtävästäsi uppoutuaksesi go-kartingiin, arcade-peleihin tai 50 alatarinaan.


Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Cross-Gen Deluxe Bundle (PS4 & PS5)

Pistäydy takaisin kaikkien aikojen ikonisimpien skeittipelien pariin. Pelaa Tony Hawk's Pro Skater & Tony Hawk's Pro Skater 2:ta yhdessä eeppisessä kokoelmassa, joka on rakennettu alusta asti uudelleen uskomattomassa HD-tarkkuudessa. Kaikki ammattilaisrullaluistelijat, tasot ja temput ovat palanneet ja täysin remasteroituina, ja lisäksi on paljon muuta. Rullaluistele aikakautta määrittelevän soundtrackin kappaleiden ja uuden musiikin tahtiin, tee mielettömiä temppukomboja tai riepottele kaikki alkuperäiset pelimoodit paikallisen 2-pelaajan moodin avulla! Vahvista taitojasi viemällä sessiot verkkoon ja kilpailemalla pelaajia ympäri maailmaa vastaan moninpelitiloissa ja live-listataulukoissa. Pelaa alkuperäisen rosterin luistelijoina (Tony Hawk, Kareem Campbell, Bucky Lasek ja monet muut) tai liu'uta uuteen rosteriin, joka koostuu olympialaisista luistelijoista (Nyjah Huston, Aori Nishimura, Leticia Bufoni ja monet muut).


Little Nightmares (PS4)

Uppoudu Little Nightmaresiin, synkkään oudon tarinaan, joka kohtaa sinut lapsuuden pelkojesi kanssa! Auta Sixiä pakenemaan The Mawista - valtavasta, salaperäisestä aluksesta, jota asuttavat turmeltuneet sielut, jotka etsivät seuraavaa ateriaansa. Kun etenet matkallasi, tutki kaikkein häiritsevintä nukkekotia, joka tarjoaa vankilan, josta voit paeta, ja leikkikentän, joka on täynnä salaisuuksia löydettäväksi. Ota yhteys sisäiseen lapseesi ja päästä mielikuvituksesi valloilleen ja löydä tie ulos!

Heinäkuun PlayStation Plus -pelit Crash Bandicoot 4: It's About Time, Man of Medan ja Arcadegeddon ovat vielä ladattavissa 1. elokuuta saakka.