Disney Pixar
03:40 - 29.07.2022 / elokuvat / Findance
Lightyear-animaatioelokuva nähdään Disney+:ssa elokuussa

Disney+ tarjoaa lapsiperheille Disneyn ja Pixarin animaatioelokuvan, Lightyear, 3. elokuuta 2022. Leffa saapui Suomen elokuvateattereihin kesäkuussa 2022.

- Lightyear näyttää tietysti upealta valkokankaalla, mutta olemme niin innoissamme siitä, että saamme tuoda sen Disney+:lle, elokuvan ohjaaja Angus MacLane hehkuttaa.

- Omistimme vuosia elämästämme tälle elokuvalle ja olemme siitä niin ylpeitä. Haluamme jakaa sen mahdollisimman monen ihmisen kanssa. Disney+ ei ainoastaan anna useammille faneille mahdollisuuden nähdä Lightyear, vaan se antaa meille kaikille mahdollisuuden nähdä se yhä uudelleen ja uudelleen, MacLane jatkaa.

Lightyear seuraa Toy Story -elokuvista tutun lelun esikuvana toiminutta legendaarista avaruusmetsästäjää sen jälkeen, kun hän joutuu komentajansa ja miehistönsä kanssa eristyksiin vihamieliselle planeetalle 4,2 miljoonan valovuoden päähän Maasta. Kun Buzz yrittää löytää tien takaisin kotiin avaruuden ja ajan halki, hän saa seurakseen joukon kunnianhimoisia alokkaita ja hurmaavan robottikaverinsa Soxin. Asiaa mutkistaa ja tehtävää uhkaa Zurgin saapuminen, joka on vaikuttava mies, jolla on armottomien robottien armeija ja salaperäinen suunnitelma.


Esimakua videosta alta: