Universal Music
03:40 - 17.07.2022 / musiikki / Findance
Ellie Goulding ja Big Sean yhteistyössä - Easy Lover

Brittilaulaja Ellie Goulding on julkaissut uuden singlen Easy Lover, jossa vierailee räppäri Big Sean.

Easy Lover on Ellie Gouldingin ensimmäinen uusi julkaisu vuonna 2020 ilmestyneen Brightest Blue -albumin jälkeen, ja sen ovat kirjoittaneet ja tuottaneet Greg Kurstin ja Julia Michaels.

- Kirjoitin Easy Lover -kappaleen Los Angelesissa Julia Michaelsin kanssa. Olimme keskustelleet vanhasta kaavasta, jonka mukaan rakastuu johonkin siistiin ja kauniiseen, tietäen, ettei hän koskaan tule tuntemaan samoin. Kyse on siitä, että palaa saman vaarallisen ihmisen luokse ja tuntee olevansa elossa, kun tietää, että hän on satuttanut ihmisiä toistuvasti. On unelmien täyttymys saada legendaarinen Greg Kurstin tuottamaan tämä kappale, Ellie Goulding kertoo.

Ellie Goulding, 35, on noussut brittiläisten naisartistien joukkoon sen jälkeen, kun hänen debyyttialbuminsa julkaistiin 12 vuotta sitten. Debyytti sisälsi singlen Lights, joka on kerännyt jo yli kaksi miljardia striimausta maailmanlaajuisesti ja saavuttanut tuplaplatinaa Suomessa. Hiljattain kappale herätti huomiota sosiaalisessa mediassa ja alkoi trendaamaan erityisesti TikTokissa. Nyt kappale on ollut mukana jo lähes 250 videolla. Kaksi vuotta myöhemmin julkaistu toinen albumi Halcyon vakiinnutti Gouldingin yhdeksi kansainvälisistä huippuartisteista. Kaikki hänen neljä albumiaan ovat saavuttaneet Suomessa platinaa. Menestyksekkään uransa aikana Goulding on voittanut kaksi BRIT Awards -palkintoa, saanut kaksi Grammy-ehdokkuutta, yhden Golden Globe -ehdokkuuden ja saavuttanut yli 35 miljardia soittoa maailmanlaajuisesti.


Suomessa suursuosioon noussut Goulding on saavuttanut yli kahdeksankertaista platinaa vuonna 2015 julkaistulla Love Me Like You Do -hittisinglellään. Kappale oli myös Suomen radioiden toiseksi soitetuin kappale parhaimmillaan. Kaikkiaan Goulding on saavuttanut Suomessa platinaa kymmenellä kappaleella ja kultaa kuudella kappaleella. Brittitähti on nähty esiintymässä Suomessa lukuisia kertoja niin Tavastia-klubikeikalla kuin festivaaleilla, kuten Ilosaarirockissa, Ruisrockissa ja Provinssissa. Heinäkuun lopussa Ellie Goulding esiintyy Espoon ja Kokkolan viinijuhlilla.

Ellie Goulding feat. Big Sean - Easy Lover - Spotify

artikkelin avainsanat:
Big Sean Ellie Goulding