Discovery+
02:40 - 18.05.2022 / tv-sarjat / Findance
Sex Tape Suomi saa jatkoa

Discovery+ jatkaa Sex Tape Suomi -sarjaa.

Sarjan toinen tuotantokausi alkaa 27. toukokuuta 2022.

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlströmin johdolla 11 pariskuntaa ja neljä sinkkua avaavat rohkeasti ja avoimesti kipukohtia elämästään ja suhteistaan.

Jokaisessa Sex Tape Suomi -jaksossa kaksi paria kokoontuu yhdessä Kihlströmin kanssa katsomaan kuvaamiaan kotivideoita ja keskustelemaan tehtävien ja kuvausten aikana syntyneistä ajatuksista ja oivalluksista. Kuplivan naurun lisäksi tapaamisissa nähdään punastuvia poskia, kyyneleitä sekä saadaan arvokasta tukea toisilta osallistujilta.


- Sarjan tavoitteena on haastaa omia ajatuksia, arvoja ja uskomuksia suhteista ja seksuaalisuudesta. Osallistujat ovat itselleen todella rehellisiä ja jakavat meille ajatuksiaan elämästään, suhteistaan ja seksistä. Koskettavat hetket voivat herättää kipua myös katsojassa, mikäli itsellä on vastaavia kokemuksia. Ohjelma haluaa olla peilinä oman seksuaalisuuden tutkimiselle ja auttaa käymään vaikeistakin aiheista keskusteluita niin ystävien kuin oman kumppanin tai kumppanien kanssa, Marja Kihlström sanoo.