C More
03:40 - 08.05.2022 / elokuvat / Findance
Susikoira Roi tulee uutena elokuvana joulukuussa 2022

C More tuottaa Susikoira Roi -elokuvan.

Jorma Kurvisen kirjoihin perustuva leffa saapuu C More -suoratoistopalveluun joulukuussa 2022.

Elokuvan pääosassa Valoa esittää Elina Patrakka.

- On hienoa, että saamme tuoda Kurvisen luoman maailman nykyhetkeen. Susikoira Roi on jännittävä ja koskettava kertomus ystävyydestä, rohkeudesta ja halusta auttaa muita. Elokuva kuvataan kokonaisuudessaan Raahessa, jossa kuvauksia odotetaan jo innolla, kertoo tuottaja Marko Antila.

Susikoira Roi -elokuvan tarinassa Raaheen muuttanut Valo joutuu kiusatuksi. Pelastettuaan hylätyn koiran, Valo löytää tästä ystävän, jonka nimeää Roiksi. Yhdessä he päätyvät tutkimaan salaperäistä naapuripojan katoamistapausta.


Whatevergroupin ja Lucy Loves Draman tuottaman elokuvan ohjaavat Antti Kairakari ja Aleksi Puranen. Ohjaajaksi on pestattu Rane Tiukkanen.

- On suuri kunnia päästä julkistamaan ensimmäinen C More -alkuperäiselokuva, joka on niinkin mahtava tarina kuin Susikoira Roi. Laajennamme C More -alkuperäistarjontaa nyt myös elokuviin ja koko perheen tuotantoihin. Aikaisemmin tällä viikolla ilmoitimme ohjelmiston laajentamisesta alkuperäisdokumentteihin. Suunnittelemme Susikoira Roista useamman elokuvan kokonaisuutta, toteaa C Moren draama- ja kehityspäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.