Froosh
06:40 - 05.05.2022 / musiikki / Findance
Etta ja Froosh julkaisivat yhteistyössä Froosh Baby -musiikkivideon

Etta ja smoothieista tunnettu Froosh-brändi ovat julkaisseet yhteistyössä musiikkivideon Froosh Baby.

Frooshin ja Ettan yhteistyö käynnistyi jo aiemmin keväällä, kun Etta pyysi somessa ideoita uuden biisin sanoituksiksi. Kevään aikana fanit ovat voineet seurata biisin syntymistä ja musiikkivideon kuvauksia.

- Froosh on leikkisä brändi, joka haluaa olla mukana elämän hauskoissa hetkissä tuoden iloa ja energiaa arkeen. Etta on energinen artisti ja aito, pirskahteleva ja aurinkoinen persoona, joka ei pelkää olla oma itsensä – eli loistava brändilähettiläs Frooshille. Musiikilla on valtava, hyvää tekevä voima, joka luo kestäviä tunnesiteitä. Haluamme olla mukana tahdittamassa kesän iloisia hetkiä ja luomassa muistoja. Biisistä tuli juuri niin iloinen, tarttuva ja energinen, kuin odotimmekin, kertoo Fazerin Julia Weijola.

- Frooshin kuluttajana tämä brändi ja yhteistyö sopivat minulle kuin nenä päähän. Siisteintä on, että pääsin hulluttelemaan luovuudellani kappaletta tehdessä, vielä yhdessä fanieni kanssa. Biisistä tuli lopulta juuri sellainen kuin sen päässäni kuvittelin! Energinen, kesäinen ja pilke silmäkulmassa välittyy, kertoo Etta.


Froosh x Etta - Froosh Baby - musiikkivideo

artikkelin avainsanat:
Etta Fazer Froosh Froosh Baby Julia Weijola