Fox
06:10 - 22.03.2022 / tv-sarjat / Findance
Robin Packalen saa oman ruokaohjelman Fox-kanavalla

Robin Packalen saa elokuussa oman ruoka-ohjelman.

Fox aloittaa Robin - täydellinen ilta -ohjelman, jossa kokkaillaan, syödään ja keskustellaan. Luvassa on myös sekä Robinin että vieraiden esittämää musiikkia.

- Olemme erittäin ylpeitä saadessamme tämän uuden musiikkiformaatin kanavallemme. Robin - täydellinen ilta täydentää upeasti tarjontaamme. Erityisen mielissämme olemme nimenomaan Robinista, jonka positiivinen ja iloinen persoona sopii ohjelman keulahahmoksi täydellisesti, Elina Mustelin, FOX:n kanavajohtaja riemuitsee.

- On sanomattakin selvää, että olen erittäin innoissani. Ohjelma on ennen kaikkea hyväntuulinen, täynnä naurua ja rakkautta. Eniten olen fiiliksissä vieraistani, joiden myötä hommasta kehkeytyy hyvinkin spontaani ja villi. Illan alkaessa kukaan ei tiedä, mitä on tulossa, Robin kertoo.

Ruoanlaitto on ollut Packalenin sydämessä jo pitkään.

- Ruoka ja sen tekeminen on tuonut minua lähemmäs niitä ihmisiä, joiden kanssa tykkään viettää aikaa. Ruuan tekeminen ystävilleni on lisäksi tapani osoittaa, miten paljon arvostan heitä, hän toteaa.

Ohjelman vieraina tullaan näkemään mm. Mikael Gabriel, Robin Packalen, Michael Monroe, Jannika B, Juha Tapio, Isac Elliot, Vilma Alina ja Elastinen.