Tuuli Nikki
14:40 - 16.03.2022 / musiikki / Findance
Sana julkaisi Uudestaan-musiikkivideon - mukana mm. Janne Kataja, Pekka Koponen, Matilda Westerberg, Sani ja Sini Ariell
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Sana on julkaissut uuden musiikkivideon Uudestaan. Single ilmestyi alunperin helmikuussa.

Musiikkivideolla useat niin julkisuudesta tutut henkilöt, kuin tavalliset kansalaiset, astuvat esiin omien kriisiensä ja mielenterveysongelmiensa kanssa tavoitteenaan hälventää niihin kohdistuvia negatiivisia ennakkoluuloja ja voimaannuttaa ihmisiä. Videolla kurkistetaan myös Oulun NMKY:n lapsikuoron, Lauluflikat, äänityksiin.

- Mitä enemmän puhumme aiheesta häpeilemättä, sitä enemmän ihmiset saavat tietoutta ja ymmärtävät, että aivan tavallisia ihmisiä me kaikki olemme. Asioita tapahtuu lähtökohdista huolimatta. Jokaisen mielenterveys horjuu jossakin vaiheessa elämää, Sana avaa.

- Asioiden kanssa ei koskaan tule jäädä yksin, eikä todellakaan ole noloa hakea apua.

Videolla nähdään mm. viihteen monitaituri Janne Kataja, tatuointitaiteilija ja pinup-malli Sini Ariell, Big Brother -talosta tuttu Pekka Koponen, juontaja Kristoffer Ignatius, Temptation Island ja Sinkut paljaana -ohjelmista tutut Anna Roininen ja Matilda Westerberg, sekä suosikkilaulaja Sani.

- Olen mielettömän kiitollinen näille rohkeille ihmisille, jotka lähtivät epäröimättä mukaan hyvän asian puolesta. Yksin en olisi voinut toteuttaa tällaista projektia. Toivon katselijan saavan videosta voimaa ja uskoa, että hänkin selviää. Kaikki kaatuu joskus, tärkeintä on se, että nousee ylös.


Sana - Uudestaan - musiikkivideo

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!