Matias Jalmari
04:40 - 03.02.2022 / musiikki / Findance
Jannika B julkaisee huomenna uuden singlen - "Mania on itsetutkiskelujen tulos"

Jannika B julkaisee perjantaina 4. helmikuuta uuden singlen Mania.

- On ollut erittäin terapeuttista käsitellä omia kipeitäkin asioita musiikin kautta ja Mania on niiden itsetutkiskelujen tulos. Minusta on todella tärkeää, että koko ajan on enemmän ok puhua vaikeistakin asioista ja rikkoa tabuja. Samaan aikaan on vähintään yhtä tärkeää, että meillä itsellämme on oikeus vetää omat henkilökohtaiset rajamme mistä haluamme puhua, mitä haluamme tehdä, kenen kanssa ja missä yhteydessä, Jannika B kertoo.

Jannika B on säveltänyt Mania-biisin yhdessä puolisonsa Toni Wirtasen kanssa. Uutta musiikkia on tehty yhdessä tuottaja Jonas Olssonin kanssa.


- Korona-aikana on tullut oltua niin paljon vain kotona, että kappale syntyi lähes vahingossa aamukahvia juodessa. Muutenkin korona-ajan pysähtyneisyys jätti aikaa pohdinnoille ja sai aikaan muutoksia itsessäni, joka myös näkyy ja kuuluu tekemisissäni. Tuntuu pitkästä aikaa siltä, että saan näkyvästi olla se outo ihmisen muotoinen olento, joka olen. Tulossa oleva albumi on kaikkea sitä - ja edellinen lause onkin täynnä piilomainontaa tulevasta, Jannika B veistelee.

artikkelin avainsanat:
Jannika B Jonas Olsson Mania Toni Wirtanen