Tuuli Nikki
01:10 - 21.12.2021 / viihde / Findance
Huh! Suomalainen laulajakaunotar riisuu rohkeassa joulukalenterissa

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana (Sanna Rönnberg) on yllättänyt instagram-seuraajansa upeilla kuvillaan päivittäin stoorinsa joulukalenterissa. Kaikki kuvat löytyvät jouluun asti myös profiilin kohokohdista.

Sana teki mittavan elämäntaparemontin viime vuonna, jätti taakseen ikävän parisuhteen ja kokosi itsetuntonsa pienistä palasista kasaan.

- Kun tulin useasti petetyksi, mietin ensin, etten ole minkään arvoinen. Tunsin itseni rumaksi ja epäonnistuneeksi. En uskonut, että nousisin siitä ikinä, Sana muistelee.

Toisin kuitenkin kävi. Eron jälkeen Sanalle alkoi tulvia treffipyyntöjä ovista ja ikkunoista.

- Se yllätti täysin! Itsetuntoni kasvoi uuden ruokavalion myötä ja aloin nähdä itseni kauniina. Yht'äkkiä olin elämäni kunnossa, kaiken sen paskan jälkeen.

Sana ei ole piilotellut vartaloaan, vaan jakaa aktiivisesti näyttäviä kuvia seuraajiensa iloksi. Useimmat postaukset kätkevät kehopositiivisen sanoman.

- Entinen epävarma ja itseään inhoava minä ei olisi ikinä julkaissut tällaisia kuvia! On ihanaa rakastaa itseään, ja hyväksyä itsensä ja oma kehonsa - enää en häpeä näyttää sitä, Sana laukoo.

- Monet kysyvät minulta apua itsetuntoasioihin ja kiittelevät rohkeudestani. En pidä itseäni mitenkään erityisen rohkeana. Jokainen meistä saa julkaista itsestään juuri sellaisia kuvia kuin haluaa, pelkäämättä minkäänlaista arvostelua. Ikävät kommentit kertovat vain sen toisen pahasta olosta.

Laulajalupaus saa kuvistaan ihailevien kommenttien lisäksi myös vihapostia.

- Jotkut huorittelevat ja uhkailevat kuvieni takia. Ihan sairasta. Jotkut myös sanovat, etten saisi julkaista sellaisia kuvia, koska olen muusikko. Kuulemma musiikkiurallani on mentävä huonosti, jos julkaisen kuvan itsestäni esim vaahtokylvyssä. Aika käsittämätön ajatusmaailma. Kyllä me muusikot käydään kylvyssä ja ollaan ihmisiä ihan siinä missä kaikki muutkin, Sana nauraa.

Sana - Sanna Rönnberg
Kuva: Sanan Instagram

Sana julkaisi hiljattain "Bye bye" - nimisen kappaleen, jossa lähettää terveisiä juurikin näille nettihäiriköille.

Sana - Bye Bye - musiikkivideo