Sony Pictures
07:25 - 15.12.2021 / elokuvat / Findance
Spider-Man: No Way Home tänään elokuvateattereihin - näyttelijäkaartissa mojovia yllätyksiä

Spider-Man: No Way Home saapuu Suomen elokuvateattereihin tänään.

Artikkelissa käsitellään elokuvan näyttelijäkaartia, joka on yritetty pitää salassa viimeiseen asti. Älä siis lue eteenpäin, mikäli et halua vahvistuksia huhuille.

Tom Holland palaa Hämähäkkimieheksi Jon Wattsin ohjaamassa elokuvassa. Peter Parker on nyt paljastunut maailmalle ja hän pyytää Doctor Strangelta (Benedict Cumberbatch) apua kiperään tilanteeseen - kaikki ei mene kuitenkaan suunnitelmien mukaan...

Multiversumin rinnakkaistodellisuudet mahdollistavat useiden vanhojen tuttujen hahmojen paluun aiemmista MCU-maailmaan liittymättömistä Spider-Man-elokuvista.

Todellinen jymypaukku on, että Andrew Garfield ja Tobey Maguire uusivat Peter Parkerin / Hämähäkkimiehen roolit! Heidän paluunsa yritettiin salata loppuun asti. Sen sijaan jo ennakkomarkkinoinnissa tuotiin esille, että Jamie Foxx, Alfred Molina, Willem Dafoe, Thomas Haden Church ja Rhys Ifans palaavat pahisrooleihinsa.

Lisäksi moni ottaa varmasti riemukkaasti vastaan sokean asianajan Matt Murdockin (Daredevil), jota esittää Netflix-sarjasta tuttu Charlie Cox!


Spider-Man: No Way Home - ensi-ilta Los Angelesissa

Spider-Man: No Way Home - Zendaya & Tom Holland
Zendaya & Tom Holland - kuva: ENT / SplashNews / Stella Pictures / AOP


Spider-Man: No Way Home - Sophie Hunter & Benedict Cumberbatch
Sophie Hunter & Benedict Cumberbatch - kuva: MEGA / AOP