Tubecon
05:40 - 10.12.2021 / viihde / Findance
Tubecon 2022 järjestetään Vantaalla - EnergiaAreenalla ja Myyrmäen urheilupuistossa

Tubecon järjestetään elokuussa Vantaalla.

Tubettajia ja vaikuttajia esille marssittava tapahtuma pidetään Vantaan Energia Areenassa ja viereisessä Myyrmäen urheilupuistossa 27. - 28. elokuuta 2022.

Tänä vuonna peruuntuneen Tubeconin liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

- Tavoitteemme on tehdä Tubeconista entistäkin laajempi ilmiö, eikä vain nuorison keskuudessa. Haluamme rakentaa Tubeconista pitkällä tähtäimellä mittavan tubettaja- ja vaikuttajakokonaisuuden. Vantaan EnergiaAreenan ja Myyrmäen urheilupuiston puitteet antavat mahdollisuuden sekä sisä- että ulkotilojen käyttöön. Tämä tuo mukaan aivan uudenlaista voimaa tapahtuman toteuttamiseen, Tubecon Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn sanoo.

Tubecon 2022 järjestetään yhdessä Vantaan kaupungin kanssa.


- Otamme Tubeconin avosylin vastaan. Luvassa on hieno tapahtuma, joka rikastuttaa hienolla tavalla Vantaan kulttuuri- ja tapahtumatarjontaa, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen toteaa.

- Meillä on taustalla vahva kumppaniverkosto ja satsaamme myös digitaalisuuteen. Tubeconissa on luvassa jatkossa kokemuksia ja elämyksiä entistä enemmän, jotta tapahtuma olisi mahdollisimman vaikuttava paikan päällä koettuna, Jan Grehn kommentoi.