Essi Nylund / MTV
06:31 - 29.11.2021 / tv-sarjat / Findance
Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi voittivat Tanssii tähtien kanssa 2021:n

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 14. tuotantokausi on päättynyt finaaliin.

Voitajaksi äänestettiin näyttelijä Ernest Lawson ja hänen tanssiparinsa Anniina Koivuniemi.

Ernest Lawson tiivisti voittonsa sanoihin "kaikkien aikojen reissu".

- Olen äärettömän onnellinen, että täysin puun takaa löysin tanssista uuden intohimon elämääni. Lisäksi sain elämääni kasan uusia ystäviä, ja se on paljon enemmän kuin olisin uskaltanut toivoakaan. Tälläinen kokemus ei olisi ollut mahdollista ilman perheen ja varsinkin vaimon tukea: kiitos rakkaudesta ja tuesta miljoonasti. Ja kiitos opettajista parhaimmalle! Jos sanakirjassa olisi paras-sanan vieressä kuva, niin siinähän olisi Anniinan nassu, Lawson hehkuttaa.

Annina Koivuniemi jatkaa:

- Ensimmäinen kauteni tähtiopettajana on ollut kokemus, joka on ylittänyt kaikki odotukseni monin kerroin. Olen kokenut itseni etuoikeutetuksi saadessani tehdä töitä päivittäin näin upean tiimin kanssa. Kiitos omille läheisilleni tuesta ja avusta, jota olette tarjonneet kuluneen syksyn aikana. Suurin ja tärkein kiitos kuitenkin kuuluu huikealle tähtioppilaalleni Erkulle, josta matkan varrella tuli myös tärkeä ystävä. Kiitos Erkku jokaisesta ilon, naurun ja tanssin täyteisestä hetkestä salilla ja studiolla.

Finaalissa tuomareiden pisteytykset eivät vaikuttaneet lopputulokseen vaan voittaja valittiin täysin yleisöäänestyksellä.

Finaalissa tanssivat myös Waltteri Torikka ja Kia Lehmuskoski sekä Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!