Saku Tiainen / MTV3
08:54 - 21.11.2021 / tv-sarjat / Findance
Anna-Maija Tuokko voitti Masked Singer Suomen - Bilepanda oli todellinen jättiyllätys, jota tuskin arvasi kukaan...

Masked Singer Suomi -ohjelman kolmannen tuotantokauden voittaja on selvinnyt.

Voittajaksi äänestettiin Supersankari, jonka takaa paljastui mm. Onnela-sarjasta tuttu Anna-Maija Tuokko.

- Masked Singer Suomi on lasteni suosikkiohjelma ja lähdin heti mukaan, kun kutsu kävi. Oman voiton jälkeen tulin kotiin, pyörittelin hetken ihmeissäni peukaloitani, ja lähdin lasteni kanssa puistoon. Heillekään en voinut kertoa, mitä oli tapahtunut. Mutta voi miten nautin jokaikisestä hetkestä täydestä sydämestäni! Koin hetkiä, jossa tunsin itseni oikeaksi pop-tähdeksi lavalla ja elää lapsuuden fantasiaani toteen mielettömissä puitteissa, kertoo Anna-Maija Tuokko.

Tuokon nimi oli tullut myös veikkauksissa esille, joskaan ei kovin vahvasti. Sen sijaan toiseksi tullut Bilepanda oli kaikille jättimäinen yllätys. Ohjelman etsivät Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola ja Christoffer Strandberg olivat otaksuneet, että kyse ei ole ammattilaulajasta ja Kalle Palander oli heidän yleisin veikkauksensa.


Masker Singer Suomi - Bilepanda - Waltteri Torikka
Bilepanda - Waltteri Torikka - kuva: Saku Tiainen / MTV

Bilepandan takaa paljastuikin oopperalaulaja Waltteri Torikka, joka esitti ohjelman kestäessä täysin erilaisia kappaleita kuin hänen repertuaariinsa yleensä kuuluu. Viimeisessä jaksossa hän esitti Scatman Johnin tanssipop-klassikon Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop).

Kolmanneksi sijoittui Corppi, joka paljastui veikkauksien tavoin laulaja Kasmiriksi.

Masker Singer Suomi - Corppi - Kasmir
Corppi - Kasmir - kuva: Saku Tiainen / MTV


- Masked Singer Suomessa nähtiin taas valloittavia esityksiä ja todellisia superyllätyksiä, joista riitti puhetta niin uuteen Maskin takana -ohjelmaan kuin sosiaaliseen mediaankin koko syksyksi. MTV:n viikonlopun vankka perheviihteen voima todistettiin viikoittain, kun valtava määrä suomalaisia on kerääntynyt arvuuttelemaan ja kannustamaan omia suosikkejaan, ohjelman vastaava tuottaja Sari Valtanen hehkuttaa.

Finaalissa paljastuneiden laulajien lisäksi ohjelmassa nähtiin tällä kaudella Jani Sievinen, Päivi Räsänen, Anne Kukkohovi, Juha Perälä, Helena Ahti-Hallberg, Heidi Sohlberg, HP Parviainen, Esko Eerikäinen, Sara Parikka, Miisa Rotola-Pukkila, Ali Jahangiri, Minna Kauppi, Saija Tuupanen, (Yksisarvisen peränä) Sami Hedberg ja (extrahahmona) Mika Tommola. Lisäksi Boksi-hahmona toimi kyläkauppias Sampo Kaulanen.