Universal Music
08:17 - 19.11.2021 / musiikki / Findance
Pandora ja Every Green in May esittävät salibandyn MM-kisojen tunnusbiisin - "Pandora on kokenut, valovoimainen ammattilainen"

Pandora ja Every Green in May esittävät 3. joulukuuta starttaavien salibandyn miesten MM-kisojen tunnusbiisin More.

Kappaleessa vierailee myös lyömäsoitinyhtye TAKOMO.

- Kun kuulin ensimmäisen kerran biisin, ajattelin heti, että tässä on upea ja voimakas kappale. Siinä oli "sitä jotakin", josta halusin ottaa selvää. Musiikilla ja urheilulla on paljon yhteistä: molemmat tuovat yhteen ihmisiä aivan omalla tasollaan. On suuri kunnia, että minut pyydettiin mukaan salibandyn MM-kisoihin. Edellisen kerran olen esittänyt urheilun parissa kappaleen Naganon talviolympialaisissa Japanissa vuonna 1998, Pandora eli Anneli Magnusson kertoo.

- Kappale on tarttuva ja tuo hienosti esiin sen, mistä joukkueurheilussa on kyse: useasta yhtä arvokkaasta yksilöstä, jotka yhdessä tavoittelevat ja saavuttavat enemmän, kuin mihin kukaan yksinään pystyisi. Kisojen slogan on More Than Games, joka korostaa lajin yhteisöllisyyttä ja sitä tunnelmaa, jota haluamme kisojen kautta välittää niin pelaajien, katsojien kuin vapaaehtoistenkin keskuuteen, kertoo MM-kisojen tapahtumatuottaja Hanne Nyrönen.


More-kappaleen takana on Olli Tasala, joka on salibandyn ystäville tuttu Love The Way You Play -kappaleesta ja sen remix-versiosta.

- Yhteisöllisyys, tahdonvoima, joukkuehenki ja toivo ovat avainteemoja uuden MM-kappaleen taustalla. On ollut pakahduttavaa pallotella erilaisilla sovitusratkaisuilla keskellä poikkeuksellista maailmantilannetta usean toimijan kanssa. Kappaleessa yhdistyvät urheilu ja kulttuuri, joiden yhdistäminen on mahdollistanut erilaisten taiteellisten elementtien hyödyntämisen, Tasala kuvailee.

- Pandora on kokenut, valovoimainen ammattilainen, jonka kanssa työskentely on ollut inspiroiva ja ikimuistoinen kokemus. Hän on tuonut mukanaan näkemyksiä, jotka ovat auttaneet paremman lopputuloksen saavuttamisessa, Tasala kehuuu.

Every Green in May, Pandora ja TAKOMO esittävät tunnusbiisin MM-kisojen avajaisissa 3. joulukuuta Helsingin Jäähallilla sekä loppuottelupäivänä 11. joulukuuta Hartwall Arenalla.


Every Green in May ja Pandora feat. TAKOMO: More - Spotify

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!