Discovery+
05:40 - 12.11.2021 / tv-sarjat / Findance
Discovery+ ja TV5 tarjoaa starttaavat kotimaisen reality-sarjan Ensitreffit ulkomailla - parit esittelyssä

Discovery+ ja TV5 aloittavat 23. marraskuuta uuden kotimaisen reality-sarjan Ensitreffit ulkomailla.

Sarjassa seurataan netissä tavanneiden parien rakkaustarinoita alkutapaamisesta lähtien.

Mukana ovat seuraavat parit:

Ensitreffit ulkomailla - Markus ja Rose

Markus, Tampere ja Rose, Filippiinit

45-vuotias tamperelainen Markus työskentelee ravintola-alalla. Sosiaaliseksi itseään kuvaileva mies oki, ettei Suomesta löydy juuri hänelle sopivaa puolisoa.

Markus tapasi filippiiniläisen Rosen netissä ja he ovat viestitelleet ja soitelleet videopuheluita neljän kuukauden ajan. Paljon maailmalla reissannut Markus toivoo, että he voisivat aloittaa yhteisen elämän joko Suomessa tai Filippiineillä.Ensitreffit ulkomailla - Kaisa ja Victor

Kaisa, Lontoo ja Victor, Etelä-Afrikka

Lontoossa asuva Kaisa, 36, työskentelee yrittäjänä ja poseeraa plusmallina kuvauksissa. Kehopositiivisuuden sanoma on hänelle kaikki kaikessa.

Kaisa on pitänyt jo kuuden vuoden ajan yhteyttä eteläafrikkalaiseen Victoriin, 37. Nyt he haluavat selvittää, mitä he todella tuntevat toisiaan kohtaan.


Ensitreffit ulkomailla - Juho-Kustaa ja Aleyna

Juho-Kustaa, Joensuu ja Aleyna, Turkki

26-vuotias joensuulaisella Juho-Kustaalla on turkkialainen tyttöystävä Aleyna, jota hän ei ole kuitenkaan koskaan tavannut.

He ovat seurustelleet jo kaksi vuotta ja pitävät tiiviisti yhteyttä viesteillä ja videopuheluilla. Nyt Juho-Kustaan on aika tavata 22-vuotias tyttöystävänsä.


Ensitreffit ulkomailla - Laura ja Mike

Laura, Vantaa ja Mike, USA

25-vuotias Laura tekee töitä turvallisuusalalla ja haavailee poliisintyöstä. Laura tapasi 24-vuotiaan Miken Tinderissä ja he ovat pitäneet yhteyttä jo yhdeksän kuukautta.

Nyt Mike saapuu vihdoin Suomeen. Mike on ollut jo aiemmin kihloissa suomalaisen naisen kanssa, mutta hän ei vielä tiedä olisiko valmis muuttamaan pysyvästi Suomeen.

artikkelin avainsanat:
Discovery Plus Ensitreffit ulkomailla TV5