Amazon Studios
21:10 - 03.11.2021 / tv-sarjat / Findance
Hyviä enteitä -romaaniin perustuva Good Omens saa jatkoa - Michael Sheen ja David Tennant aloittivat kuvaukset Skotlannissa

Amazon Prime Video aloitti toukokuussa 2019 uuden fantasiakomediasarjan Good Omens, joka perustuu Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin vuonna 1990 ilmestyneeseen romaaniin Hyviä enteitä.

Kuusiosaisen tuotantokauden käsikirjoituksesta vastasi itse kirjailjia Neil Gaiman

Alunperin tarkoitus oli tehdä vain minisarja, mutta suosion myötä Amazon Studios vahvisti kesällä tuottavansa sarjalle jatkoa.

Kuvaukset ovat nyt käynnistyneet Skotlannissa ja päärooleihin palaavat Michael Sheen (enkeli Aziraphale) ja David Tennant (demoni Crowley). Toisen tuotantokauden aloituspäivämäärä ei toistaiseksi ole tiedossa.

Sarja jatkaa samalla myös romaanin tapahtumia. Aziraphale ja Crowley viettävät leppoisaa elämää Lontoon Sohossa, kun odottamaton viestintuoja esittelee heille yllättävän mysteerin.

Toisella tuotantokaudella tekevät paluun myös seuraavat näyttelijät, joille osalle on luvassa uusi roolihahmo: Paul Adeyefa, Michael McKean, Gloria Obianyo, Miranda Richardson, Maggie Service, Reece Shearsmith ja Nina Sosanya.


Hyviä enteitä - Noita Agnes Nutterin tarkat ja huvittavat ennustukset

Romaani kantaa suomeksi myös pidempää nimeä Hyviä enteitä - Noita Agnes Nutterin tarkat ja huvittavat ennustukset.

Jalava julkaisi romaanin ensimmäistä kertaa suomeksi vuonna 1992. Viime vuonna 2020 kirjasta ilmestyi uusi painos kokonaan uuden suomennoksen terästämän. Uudesta käännöksestä vastaa Mika Kivimäki.

Teos on kuunneltavissa myös äänikirjana. Lukijana toimii Aku Laitinen.