Universal Music
05:22 - 02.11.2021 / musiikki / Findance
BENEE julkaisi uuden biisin Doesn´t Matter - "Minulla diagnosoitiin pakko-oireinen häiriö"

BENEE nousi maailmanmaineeseen, kun hänen Supalonely-sinkku nousi TikTok-hitiksi.

Nyt uusiseelantilainen poppari on julkaissut uuden singlen Doesn't Matter.

- Kirjoitin Doesn't Matter -kappaleen, kun tunsin oloni erityisen kuormittuneeksi ja ahdistuneeksi. Minulla diagnosoitiin pakko-oireinen häiriö, mikä oikeastaan auttoi minua ymmärtämään itseäni paremmin. Tämä biisi leikkii ajatuksella, että voisi olla aidosti huoleton ja kuinka paljon helpompaa elämä olisi, BENEE kertoo uutuudestaan.

BENEE eli Stella Bennett

21-vuotias BENEE eli oikealta nimeltään Stella Bennett, päätyi julkaisemaan musiikkia ensimmäisen kerran ladattuaan omia covereita SoundCloudiin. Aloitettuaan omien biisien kirjoittamisen lukion viimeisenä vuonna hän julkaisi ensimmäisen singlensä Tough Guy vuonna 2017. Suuren yleisön tietoisuuteen artisti nousi vuonna 2018 julkaistulla singlellään Soaked, joka kohosi artistin kotimaassa virallisen singlelistan sijalle 14.

Vuosi 2020 oli BENEElle läpimurtovuosi, kun hän voitti neljä kategoriaa New Zealand Music Awards -gaalassa: vuoden single, paras sooloartisti, vuoden läpimurtoartisti ja paras pop-artisti. Musiikissaan indie-poppia ja r&b:tä yhdistelevä BENEE on tähän mennessä julkaissut kaksi EP:tä ja yhden albumin, joista esikoislevy Fire on Marzz ilmestyi kesäkuussa 2019 ja sitä seurannut EP STELLA & STEVE saman vuoden marraskuussa. Syksyllä 2020 julkaistiin laulajan ensimmäinen täyspitkä albumi Hey u x.


TikTok-hitti Supalonely

BENEE tunnetaan parhaiten Supalonely-hitistään, joka nousi kansainväliseen supersuosioon videosovellus TikTokin kautta. Kappaletta on käytetty sovelluksessa yli kymmenessä miljoonassa videossa, ja sitä on globaalisti striimattu huimat 820 miljoonaa kertaa. Kappale on ylittänyt tuplaplatinarajan myös Suomessa. BENEEn musiikkia on globaalisti striimattu yli 4,5 miljardia kertaa.


Doesn't Matter Spotifyssa

Doesn't Matter -lyriikkavideo