Vuokko Salo
07:15 - 29.10.2021 / musiikki / Findance
Ressu Redford julkaisi Hölmö sydän -albumin - "On hienoa tehdä pop-musiikkia tässä ajassa."

Legendaarinen suomipoppari Ressu Redford on julkaissut uuden pitkäsoiton Hölmö sydän.

Edellisen sooloalbuminsa yli kymmenen vuotta sitten julkaissut Ressu Redford on saanut levylleen biisin tekoon tukun tuttuja nimiä - mm. Lasse Kurki, Jukka Immonen, Samuli Sirviö, Antti Riihimäki ja Tiina Vainikainen.

- Olen todella innoissani päästessäni julkaisemaan omaa uutta musiikkia albumillisen verran. Olen saanut työstää tätä levyä rauhassa ja ennen kaikkea ihan mahtavien tyyppien kanssa. Tunnen itseni todella etuoikeuteuksi, kun saan tehdä yhteistyötä alan huippujen kanssa. On hienoa tehdä pop-musiikkia tässä ajassa. Suomalaisen pop-musiikin taso on noussut mielestäni huimasti viime vuosina ja on mahtavaa olla kehityksessä mukana, Ressu Redford kertoo.

- Kun aloitin Universalilla A&R:nä, yksi unelmistani oli työskennellä Ressun kanssa. Olen tosi iloinen, että Ressu lähti meidän kanssamme yhteistyöhön. Tuntuu, että olen voinut antaa tähän paljon, mutta ennen kaikkea olen myös oppinut paljon uutta itse. Kun kuulin nuorena ensimmäistä kertaa Ressun biisin, muistan todenneeni, että hänellä on Suomen paras ääni. Olen samaa mieltä edelleen, kertoo Jarkko Ehnqvist, projektin A&R-henkilö.


Hölmö sydän -kappalelista

01. Viimeinen päivä ft. Pyhimys
02. Hölmö sydän
03. Se olit aina sinä
04. Kävi miten kävi
05. Corolla

06. Pieni askel
07. Miksi ei riitä
08. Onnen kyyneleet
09. Mitä sanoisit nuorelle itsellesi
10. En voi elää niin
11. Perillä


Hölmö sydän Spotifyssa