Maiju Pohjanheimo / Tekele Productions
11:55 - 28.10.2021 / elokuvat / Findance
Huonot naiset -komedia julki 5.1.2022 - "Halusimme tehdä komedian, joka naurattaa, koskettaa ja vähän provosoikin"

Niklas Lindgrenin esikoiselokuvaohjaus Huonot naiset saapuu elokuvateattereihin 5. tammikuuta 2022.

Komediassa yllätysvieraat laittavat uinuvan lappilaisen pikkukylän sekaisin.

Elokuvan keskeisiä rooleja esittävät Leea Klemola, Jussi Vatanen, Mikko Penttilä, Emma Kilpimaa ja Anna Ackerman.

- Rakastuin heti Huonot naiset -tarinaan, kun lappilainen käsikirjoittaja Karoliina Lindgren kertoi siitä minulle. Tarina on hauska, mutta samalla lämmin ja syvällinen. Tällainen yhdistelmä on harvinainen, kertoo ohjaaja Niklas Lindgren.


- Halusimme tehdä komedian, joka naurattaa, koskettaa ja vähän provosoikin. Olen erityisen ylpeä näyttelijäjoukostamme, jota johtaa upea Leea Klemola. Hänen, Jussi Vatasen ja Rea Maurasen kaltaisten konkareiden lisäksi elokuvassa nähdään myös huikeita tulevaisuuden lupauksia kuten Emma Kilpimaa ja Anna Ackerman, Lindgrem kehaisee.

- Kuvasimme Huonot naiset kokonaan pohjoisessa, minkä ansiosta saimme elokuvaan mielettömät maisemat ja kameran eteen ison joukon paikallista lahjakkuutta. Lapin kylmä kevättalvi ja paikallisten lämpö loivat elokuvaan juuri oikean hengen. Odotan kovasti, että yleisö pääsee näkemään elokuvan elokuvateattereissa, ohjaaja päättää.

Karoliina ja Niklas Lindgren ovat aiemmin käsikirjoittaneet yhdessä muun muassa televisiosarja Jättekivan, jonka Niklas Lindgren on myös ohjannut.

Katso Huonot naiset -traileri alla: