MTV Oy
22:10 - 27.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Janne Kataja ja Aku Hirviniemi juontavat Suomen "suurinta ja hulluinta gameshow'ta" - Game of Games Suomi starttaa 27.11.

MTV3 aloittaa uuden Game of Games Suomi -ohjelman 27. marraskuuta klo 19.30. Ohjelmaa juontavat Janne Kataja ja Aku Hirviniemi.

MTV3 lupaa suurinta ja hulluinta gameshow'ta, jota Suomessa on koskaan nähty.

Game of Games Suomen peleissä kukaan ei ole turvassa sotkulta ja sähläykseltä. Kilpailijoita muun muassa pudotetaan korkeuksista, lennätetään taivaalle, uitetaan limassa ja vaahdossa, ammutaan hammastahnalla ja syötetään hirviölle. Pelistudio onkin kuin sirkuksen ja huvipuiston välimuoto, ja jokaisessa jaksossa kilpailijat pääsevät kokemaan temppuja, joihin heillä ei normaalielämässä olisi mahdollisuuksia.

Jaksot koostuvat kuudesta pelistä, joihin osallistuu pelistä riippuen 2-8 kilpailijaa. Jokaisesta pelistä jatkoon menee yksi kilpailija. Pelien voittajat ratkovat paremmuutensa finaalipeleissä, joista viimeiseen yltää enää illan voittaja. Hän pelaa aikaa vastaan tavoitteenaan saavuttaa jakson pääpotti, joka on peräti 20 000 euroa.


Game of Gamesin pelejä ovat Venyy ja paukkuu, Päät pyörälle, Lentoon lähdössä, Kielletty sana, Vaahtoareena, Kohta sataa, Palat pelissä, Kykloopin kita, Tuomion temppeli, Rikkinäinen puhelin, Tahnatuuba, Parit pelissä, Sokkotuolit, Tiedä tai tipu ja Julkkisruletti.

Ystävykset Janne Kataja ja Aku Hirviniemi tekevät nyt ensimmäistä kertaa yhteistyötä viihdeohjelman juontajina.

Alunperin he tapasivat lapsina Riihimäen nuorisoteatterin toiminnassa. Janne oli 11-vuotias ja Aku vasta yhdeksän. Aku tosin valehteli Jannelle olevansa samanikäinen kuin tämä, ja totuus selvisi vasta kun Janne sai kutsun Akun 10-vuotissynttäreille. Lopullisesti kaksikko liittoutui Riihimäen joulukadun avajaisissa tonttupuvut päällä. Poikia oli kehuttu toisilleen niin paljon, että heillä oli vain kaksi vaihtoehtoa: ruveta verivihollisiksi tai liittoutua. He päättivät liittoutua, mutta eivät tienneet, että liitosta muodostuisi raudanluja ystävyys, jolla olisi ratkaiseva vaikutus molempien elämään.

Akun ja Jannen kiihkein keikkaputki kesti yli 10 vuotta ja sisälsi ainakin 1 500 keikkaa. He ovat jo ehtineet näytellä samoissa produktioissa ja vetää juonto- ja taikurikeikkoja sekä komediapläjäyksiä joka puolella maata, mutta hämmästyttävää kyllä, Game of Games Suomi on ensimmäinen viihdeohjelma, jota he pääsivät juontamaan yhdessä. Se on siis paluu juurille.

- Akun ja mun välillä leimahti aikoinaan yhteisillä keikoilla mystinen liekki; me elettiin ja hengitettiin samaan rytmiin. Se liekki on ollut vuosia kateissa, koska sille ei ole ollut näyttämöä. Nyt me löydettiin se uudelleen, Kataja tuumii.

- Ystävyys ja meidän yhteinen keikkailuhistoria mahdollistavat viihteen tekemisessä todellisen flow-tilan. Jos kerron jotain juttua, Janne tietää ensimmäisestä tavusta, mihin tarina etenee ja sinetöi sen nauruhermoja kutkuttavalla lopetuksella, sanoo Hirviniemi.