Mojo Erämetsä / Moskito Television Oy / Yle
11:23 - 26.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Komediasarja Modernit miehet saa jatkoa Yle Areenassa 8.12. - sukellus nykymiehuuden syvään päätyyn

Yle Areena julkaisee 8. joulukuuta Modernit miehet -komediasarjan kolmannen tuotantokauden.

12 uutta jaksoa nähdään myös Yle TV2 -kanavalla keskiviikkoisin klo 21.00 alkaen 8.12.

Matti, Jarkko, Tuomas ja Pete jatkavat kamppailua alati muuttuvan nykymaailman pyörteissä. Luvassa on tukalia ja hervottomia tilanteita, kun miehet joutuvat vastaamaan haasteisiin niin työelämän, ihmissuhteiden, unelmien kuin sosiaalisen median kiemuraisilla kentillä. Vaakakupissa, kuten ennenkin, on oma miehuus.

Kolmannen tuotantokauden jaksoissa sukelletaan nykymiehuuden syvään päätyyn. Matti menettää otteensa nettipornon "ruutuajoistaan". Jarkko hyppää maineen ja mammonan perässä kiinteistöalalle. Pete pelastaa maailmaa humanistisena myymäläetsivänä. Tuomaksen on päästävä yli peloistaan Pihlan aloitettua uuden elämän Australiassa, ja hän kokeilee vähemmän harmonista uusperhe-elämää.


Harmaita hiuksia sankareille aiheuttavat myös tipattomuus, naapurin täydelliset vanhemmat, työpaikan kuntoiluhaasteet ja "Sepot". Vähemmästäkin voisi mennä hermo, mutta onneksi miesten välinen ystävyys kestää kaiken.

Sarjaa tähdittävät Iikka Forss (Matti), Eero Milonoff (Jarkko), Jarkko Niemi (Pete), Tommi Rantamäki (Tuomas), Matleena Kuusniemi (Taina), Kirsi Ylijoki (Riitta) ja Milka Ahlroth (Tuulikki).

Ylen alkuperäissarjan kolmannen kauden ovat käsikirjoittaneet Jarno Lindemark, Sarri Schonert ja Tuukka Vartiainen. Sarjan on ohjannut Jäppi Savolainen.