TOMRA
22:10 - 26.10.2021 / viihde / Findance
Tampere: K-Citymarket Turtola ottaa käyttöön TOMRA R1 -palautusautomaatin - muovipullot ja tölkit kaadetaan suoraan kassista laitteeseen

Tampereen K-Citymarket Turtola ottaa käyttöön TOMRA R1 -palautusautomaatin. Laitteeseen voi kaataa suoraan kassista jopa yli sata tölkkiä ja muovipulloa yhdellä kerralla.

Syksyllä 2020 lanseerattu TOMRA R1 on noussut valtaisaan suosioon suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Suomeen on asennettu jo 28 TOMRA R1 -automaattia, mutta Tampere on vielä puuttunut listalta.

– On hienoa päästä kertomaan tamperelaisille, että Turtolasta löytyy Tampereen ensimmäinen R1 -palautusautomaatti. Uusi automaatti tulee helpottamaan asiakkaidemme arkea ja tekee kierrättämisestä mukavampaa, kun muovipullot ja tölkit saa palautettua helposti ja käsiä likaamatta. Kauppamme on 24h auki, joten pullot pääsee palauttamaan vaikka keskellä yötä, kertoo kauppias Marko Vainikainen.

TOMRA R1 -laitteen asennus ja pullonpalautuspisteen uusiminen toimii lähtölaukauksena koko Citymarketin remontille.

– Remontoimme seuraavan vuoden aikana koko kauppamme ja pullonpalautuspiste uudistuu ensimmäisenä. Kierrätys ja vihreät arvot ovat meille tärkeitä ja remontin yhteydessä uusimme esimerkiksi kylmälaitteet ja valaistuksen energiatehokkaammaksi. Haluamme kantaa kortemme kekoon ja jättää puhtaan maailman myös lapsillemme, Vainikainen jatkaa.

Näin TOMRA R1 toimii:

- Avaa luukku ja kaada tölkit ja/tai muovipullot laitteeseen.

- Sulje luukku. Laite laskee ja lajittelee muovipullot ja tölkit.

- Ota kuitti ja jatka ostoksille.

TOMRA R1 ei hyväksy lasipulloja, vaan ne tulee palauttaa muihin TOMRA-palautusautomaatteihin.