Tamrex Oy
16:10 - 26.10.2021 / viihde / Findance
TAMREX laajenee Vantaalle ja Espooseen - erikoisalana työvaatteet ja turvallisuustuotteet
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Jo yli 40 vuotta Tampereella toiminut TAMREX laajenee pääkaupunkiseudulle.

Vantaan Tikkurilassa ja Espoon Koskelossa lokakuun lopulla aukeavat myymälät vahvistavat Suomessa jo toimivaa myymäläketjua, joka aloitti viime vuonna myös Turussa, Porissa, Lahdessa ja Jyväskylässä.

Nyt avattavat Vantaan ja Espoon myymälät vastaavat pääkaupunkiseudun kysyntään palvelevasta työvaatemyymälästä, jonka valikoimiin kuuluvat myös monipuoliset työ- ja paloturvallisuustuotteet.

- Pandemiavuodesta huolimatta olemme halunneet määrätietoisesti laajentaa sinne, missä kysyntää on. Ja vaikka pandemia on tuonut haasteensa sekä meille että asiakkaillemme, ei työvaatteiden, työkenkien ja suojainten tarve ole hävinnyt mihinkään – päinvastoin. Enää esimerkiksi hengityssuojaimet eivät ole vain tiettyjen alojen työntekijöiden vaan koko kansan hyödyke, ja työvaatteiden suunnittelussa otetaan nykyisin huomioon hyvin myös niiden käyttö vapaa-ajalla, kertoo Suomen Tamrexin toimitusjohtaja Kirsi Oldén.


Suomen pääkonttorilla Tampereella pääsääntöisesti työskentelevä Oldén on innoissaan laajentumisesta.

- Uskon vahvasti, että erityisesti pääkaupunkiseudulla asiakkaat arvostavat palvelua. Korkealaatuiset tuotteet sekä asiantunteva ja asiakaslähtöinen palvelu – niistä koostuu Tamrex. Ja siinä avainasemassa on mahtava henkilökuntamme, jota myös koulutetaan koko ajan. Henkilökunnan luottamus ja ilo tekemiseemme ja tuotteisiimme on kaiken a ja o – ja juuri se näkyy myös asiakaspalvelun tasossa, hän sanoo.

TAMREX on perustettu Tampereella vuonna 1978 ja on Suomesta laajentunut Baltian maihin, pysyen kuitenkin koko ajan perheyrityksenä. Nykyisin konsernin emoyhtiö sijaitsee Tallinnassa ja TAMREX-myymälöitä on yhteensä yli 40 Virossa, Suomessa, Latviassa ja Liettuassa. Suomen pääkonttori ja lippulaivamyymälä sijaitsevat Tampereen Lielahdessa. Myymälöiden tuotevalikoima kattaa laajasti premium-laatuiset työvaatteet ja -jalkineet, työkäsineet, henkilökohtaiset suojaimet, paloturvallisuustuotteet sekä ensiaputuotteet.

- Nykyisellä emoyhtiöllämme on vuosien kokemus ja huippuosaaminen myymäläketjun laajentamisesta. Kaikki on tarkkaan harkittua – sijainti, kysyntä, valikoima ja markkinointinäkyvyys. Oli selvää, että kun pääkaupunkiseudulle lähdetään, niin yksi myymälä ei riitä, sillä haluamme olla helposti saavutettavissa isolla markkina-alueella. Ja varovaisesti uskallan sanoa: Eikä tässä vielä kaikki, Oldén vihjailee tulevasta.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!