Liisa Valonen
09:11 - 22.10.2021 / musiikki / Findance
Mariska ja Pate Mustajärvi esittävät uuden Temptation Island Suomi -teemabiisin Pienii fiiliksii

Mariska ja Pate Mustajärvi ovat julkaisseet yhteissinglen Pienii fiiliksii.

Pienii fiiliksii on intohimoinen ja suurien tunteiden rakkauslaulu, jossa seinään lentävät lautaset hajoavat kuitenkin onnensirpaleiksi. Pienii fiiliksii on valittu syksyn 2021 Temptation Island Suomi -ohjelman teemabiisiksi.

”En voi vieläkään uskoa todeksi, että sain duettoparikseni Suomen kuninkaan. Rakastan Paten ääntä. Kun kävin nauhoituksissa Tampereella, kohtasin sydämellisen superammattilaisen, joka lauloi kaiken purkkiin alta aikayksikön”, Mariska kertoo yhteistyöstä.

"Mariskahan on loistava sanoittamaan tämän päivän nuorten aikuisten tunteita. Oli häneltä rohkea veto pyytää mukaan tällainen alan dinosaurus. Nyt pitää meikäläisenkin varmaan katsoa ainakin yksi jakso Temptation Islandia”, Mustajärvi kommentoi.

”Kirjoitin Pienii fiiliksii -biisin Väinö Walleniuksen ja Jouni Aslakin kanssa eräänä kuulaana kevätiltana, kun halusin pukea sanoiksi kuinka järkälemäiseltä rakastuminen tuntuu, ja miten luontevaa on sitoutua ja olla uskollinen, kun löytää sen oikean. Alkumetreistä oli selvää, että kyseessä on duetto”, Mariska jatkaa.

Mariska esiintyy yhtyeensä kanssa perjantaina 29.10. Helsingin Korjaamolla. Popedan areenakiertue alkaa 5.11.