Michele Eve Sandberg / Shutterstock / AOP
08:25 - 22.10.2021 / musiikki / Findance
SG yhdistää kolme maanosaa: Megan Thee Stallion, DJ Snake, Ozuna ja BLACKPINK-yhtyeen Lisa

DJ Snake yhdistää uudella SG-singlellä kolme maanosaa ja neljä valtiota tänään julkaistulla singlellään SG.

Singlellä mukana ovat amerikkalainen suosikkiräppäri Megan Thee Stallion, puertoricolaistähti Ozuna ja BLACKPINK-yhtyeestä tuttu Lisa.

SG on DJ Snaken ja Ozunan toinen yhteistyö. Syksyllä 2018 julkaistu Taki Taki nousi Suomessa parhaimmillaan Spotifyn sijalle 6 ja radiolistan sijalle 23. Triplaplatinarajan Suomessa ylittäneellä biisillä olivat Ozunan ja Snaken lisäksi mukana myös Cardi B ja Selena Gomez. Kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa globaalisti yli kaksi miljardia kertaa.

Vuonna 2009 uransa aloittanut DJ Snake julkaisi debyyttialbuminsa Encore syksyllä 2016. Levy on myynyt Suomessa platinaa. Encoren single Let Me Love You ft. Justin Bieber nosti DJ:n maailmanmaineeseen ja se nousi radio- ja Spotify-listojen kärkeen ympäri maailmaa. Kakkosalbumi Carte Blanche näki päivänvalon kesällä 2019 ja se on niin ikään ylittänyt Suomessa platinarajan. Grammy-ehdokkuuden ansainnut tuottaja muistetaan myös hittisingleistään Loco Contigo, Turn Down For What, You Know You Like It ja Middle.


Superkokoonpano on koolla myös kappaleelle Miamissa kuvatulla musiikkivideolla, jonka ohjauksesta vastaa Colin Tilley. Katso video alla: