Lidl
22:10 - 22.10.2021 / viihde / Findance
Lidl: Veikko-oluiden ulkoasu muuttuu - seuraksi tullut myös uusi IPA

Lidlin oma Veikko-olutbrändi uudistuu. Uudet tölkit alkavat näkyä Lidlin myymälöissä loppuvuoden aikana. Veikko-olutperheeseen on tullut mukaan myös uusi IPA, joka esiintyy uudessa asussa.

Kotimainen Veikko-olut sai alkunsa vuonna 2015, ja on siitä asti palvellut uskollisia asiakkaita nykyasussaan. Nyt tulevat uudet pakkaukset ovat graafisempia, selkeämpiä ja informatiivisempia. Kaikkiin uusiin Veikko-pakkauksiin on lisätty makuprofiili, joka auttaa asiakasta omantyylisen oluen valinnassa. Pakkauksessa kerrotaan asteikolla 1 – 5 oluen katkeruus, makeus ja hedelmäisyys.

- Veikko-oluiden brändiä ja pakkauksia haluttiin uudistaa, jotta ne vastaisivat ulkoasultaan tätä päivää. Mielestäni onnistuimme uudistuksessa hienosti. Ulkoasu näyttää graafisemmalta ja siinä on nykyelämään sopivaa särmäkkyyttä. Unohtamatta tärkeitä tietoja, joita kuluttajat kaipaavat, kertoo pakkaus- ja brändiasiantuntija Marko Rossow.

Ajanhenkiset ja katu-uskottavat V-kuvitukset tölkkien kyljissä, tyylikkäissä väreissä ovat kuvituksia veikon elämänmatkan varrelta. Ison V-kirjaimen avulla löytää Veikon aina helposti ja veikkomaiset iskulauseet tuovat hymyn huulille sekä itselle että kavereille. Koko kansan Veikko on seurallinen ja sympaattinen kaveri.


Uusi Veikko IPA jo saatavilla

Veikko-olutperhe on saanut rinnalleen myös jotain uutta. Uusimman tulokkaan eli Veikko IPAn (4,7%) makuprofiili on klassisille IPA-oluille tyypillinen hedelmäisen katkera ja se sopii moneen.

- Uusi IPA on vaalea, raikkaasti humaloitu olut, joka sopii erityisen hyvin yhteen esimerkiksi grilliruokien ja street foodin kanssa. Veikko IPA toimii hyvin myös sellaisenaan, vaikkapa saunan jälkeen, kertoo Lidlin ostaja Noora Lappi.

Veikko IPA valmistetaan Suomessa ja sen valmistuksessa käytetään suomalaista ohramallasta. Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki.