Petri Aho / Nelonen
20:10 - 21.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Vain elämää: Suvi Teräsniska avautuu elämänsä miehistä - edesmenneestä Olli Lindholmista sekä aviomiehestään Simosta

Perjantaina 22. lokakuuta Vain elämää -ohjelmassa vietetään Suvi Teräsniskan päivää. Päivä aloitetaan hyvin poikkeuksellisella tavalla ja Suvi yllätetään jo heti aamiaisella. Pöydän ääressä Suvi avautuu muille artisteille elämänsä miehistä.

Suvi Teräsniska aloittaa oman päivänsä Satulinnassa leipomalla muille artisteille mokkapaloja. Muista huolehtiminen on Suville tärkeää.

"Mä olen jollakin tapaa ollut aina äitihahmo. Ihan sama mihin porukkaan menee, niin alan huolehtimaan asioista, ja että kaikilla on kivaa”, Suvi kertoo.

"Mulla on se tapa, että mä keikka-auton lattialta kerään kaikki bändin likaset vaatteet ja vien kotiin ja pesen", Suvi jatkaa.

Suvin päivä aloitetaan hyvin poikkeuksellisella tavalla. Ulkona rantasaunan terassilla odottaa yllätys.

"Suvi on ihana ja huolehtivainen ihminen, niin me ajateltiin vähän huolehtia nyt hänestä", ABREU kertoo.


"Sä olet kolmen lapsen äiti, niin sä joudut passaamaan sun lapsia, niin nyt sua passataan täällä", kertoo Tuure Kilpeläinen toisten valmistaessa Suville aamiaista.

Kaikkien yllätykseksi Tuure kilistää kahvikuppiaan. Tuuren koskettava esitys herkistää artistit, ja saa Suvin ikävöimään kotiin.

Suvi oli läheinen ystävä Olli Lindholmin kanssa, joka menehtyi vuonna 2019 sairaskohtaukseen. Suvi liikuttuu kyyneliin nähdessään Ollin haastatteluvideolla.

”Olli oli aina askeleen edellä kaikessa siinä, mitä mä koin ja mitä mulle tapahtui. Hän osasi aina sanoa just vähän ennakkoon, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan ja miksi. Tässä viimeisen kahden vuoden aikana on ollut miljoonia tilanteita, kun olisin tarvinnut Ollia”, Suvi sanoo itkien.

”Tiedän myös sen, että en tule ikinä elämässäni saamaan sellaista ystävää mun elämääni, mitä Olli mulle oli. Semmoista ihmistä ei tule toista", Suvi sanoo.

”Meillä oli Ollin kanssa tosi erikoinen suhde. Hän ei ollut mun elämänkumppani, mutta siinä oli paljon sitä. Hän ei ollut mun isä, mutta siinä oli paljon sitä”, Suvi jatkaa.

Suvi kertoo illallispöydän ääressä muille artisteille myös, kuinka päätyi yhteen aviomiehensä Simo Aallon kanssa. Lempi leimahti 10 vuotta sitten, kun Suvi palkkasi Simon bändiin monitorimiksaajaksi.

”Missä vaiheessa te kerroitte bändille?” Chisu kysyy.

”Aika pianhan me jäätiin vaan kiinni siitä. Oh my God!” Suvi nauraa.

”Eikö ne olleet aika järkyttyneitä sitten muut jäsenet, että mites tässä nyt näin?” Tuure Kilpeläinen kysyy.

”Ei ne edes olleet, kun ne oli koko kevään ajan vitsailleet, että hei, tässä on nyt kaksi sinkkua tässä bändissä, että eikö tässä ois nyt mitään. Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, mutta sitten kun se lähti kytemään se asia, niin sitten siinä ei kauaa mennyt”, Suvi muistelee.