Alamy
20:10 - 18.10.2021 / viihde / Findance
Turun Kauppahalli täyttää 125 vuotta - kaksi yritystä saa arvostetut myymäläkilvet

Turun Kauppahalli täyttää 125 vuotta ja syntymäpäiviä vietetään 20.–23.10.2021. Keskiviikkona 20.10. Herkkunuotta Oy ja Poronlihan Erikoisliike Heinoset Oy saavat Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myymäläkilvet. Lauantaina 23.10. Kauppahallissa on lastenpäivän ohjelmaa.

Kauppahallin syntymäpäivien juhlintaan kuuluu uusien myymäläkilpien luovutustilaisuus, livemusiikkia ja yrittäjien tarjouksia. Lauantaina on erityinen lastenpäivä Muumien ja kiertävän taikurin seurassa.

Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämä kilpi merkitsee myymälän palvelun ja valikoiman poikkeuksellista erottumista alueen ja alan muista yrityksistä. Kilpi on järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun laadusta.


Myymäläkilvet luovutetaan kalaliike Herkkunuotta Oy:lle ja Poronlihan Erikoisliike Heinoset Oy:lle keskiviikkona 20.10. kello 15.00. Luovuttajina toimivat järjestön puolesta Bailli Délégué, valtavouti Johanna Hornborg Ojala ja Chancelier Juha Ojamo yhdessä Bailli de Turku, Turun aluevouti Riitta Hirvosen kanssa.

Turun Kauppahallissa on tilaisuuden jälkeen jo neljä järjestön myymäläkilpeä. Kilven ovat saaneet aiemmin Kalaliike S. Wallin Oy ja Lihaliike Reino Jokinen Ky.