Viaplay
20:10 - 16.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Viaplay kertoo uudesta alkuperäissarjastaan Elvira - "Hän todella ansaitsee olla oman sarjansa sankaritar"

Nordic Entertainment Groupin seuraava Viaplay Original tuotanto Elvira kertoo Tanskan epätodennäköisimmästä etsivästä.

Pääosassa ylistetystä romaanisarjasta sovitetussa offbeat-draamassa nähdään nouseva lahjakkuus Sara Klein.

Elvira saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa vuoden 2022 aikana.

35-vuotiaan ja määrätietoisesti kunnianhimottoman Elviran päivätyö koostuu puhelimeen vastaamisesta lapsuudenystävänsä (ja poliisin) Køsterin omistamassa bordellissa. Kun yksi prostituoiduista katoaa, alkaa Elvira tutkia tapausta. Tapahtuma johtaa dramaattisiin seuraamuksiin, odottamattomiin tunteisiin ja havaintoon siitä, että hän saattaa pystyä saavuttamaan enemmän kuin koskaan kuvitteli.

- Tämä monikerroksinen draama sijoittuu epätavalliseen ympäristöön, mutta kertoo universaalista valinnasta – joko katsomme, kun elämä menee ohitsemme tai hyppäämme suoraan mukaan. Uusimman tanskalaisen alkuperäistuotantomme katsojat voivat odottaa ainutlaatuista sekoitusta draamaa, huumoria ja toimintaa. Elvira on kiehtova hahmo, jonka sydän on 100% oikeassa paikassa, ja tuntuu hienolta jakaa hänen tarinansa yleisölle ympäri maailmaa, sanoo Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer.


- On ollut niin jännittävää aloittaa kuvaaminen. Rakastan jokaista minuuttia, jonka saan esittää Elviiraa. Hän on täysin tavallinen epätavanomainen ihminen, kuten sinä ja minä. Hänessä on vikoja ja puutteita, mutta myös valtava sydän ja enemmän voimaa kuin itse tietääkään. Hän todella ansaitsee olla oman sarjansa sankaritar! Itse asiassa rakastan koko alkuperäisten hahmojen galleriaa, jonka show esittelee, Sara Klein kuvailee tuotantoa.

Sara Kleinin rinnalla Elvirassa näyttelee lukuisia tanskalaisia lahjakkuuksia kuten Peter Plauborg ("Cry Wolf"), Anton Hjejle, Bodil Jørgensen (”The Kingdom Exodus”) ja Marijana Jankovic ('Maja'). Kahdeksan jakson pituisen sarjan ovat käsikirjoittaneet Lærke Sanderhoff ("The Sunfish”) ja Heidi Maria Faisst ("The Legacy”) ja se on sovitettu Anne-Sophie Lunding-Sørensenin romaaneista. Vastaava tuottaja on Meta Louise Foldager Sørensen, SAM Productions, yhdessä tuottajien Sara Namerin ja Johannes Rothaus Nørregaardin kanssa. Kuvaukset ovat hiljattain alkaneet Kööpenhaminassa.

artikkelin avainsanat:
Elisa Viihde Elvira Sara Klein Viaplay