Image Source / AOP
18:10 - 16.10.2021 / viihde / Findance
Turun kaupunki kannustaa 65 vuotta täyttäviä turkulaisia jatkamaan aktiivista elämäntapaa - apuna Senioriranneke

Turun kaupunki lähetti tällä viikolla tervehdyskirjeet tänä vuonna 65 vuotta täyttäville turkulaisille. Pormestari Minna Arven allekirjoittaman kirjeen saavat vuonna 1956 syntyneet henkilöt.

Turun kaupungin vapaa-ajan palvelukokonaisuus ilahduttaa 65 vuotta täyttäviä turkulaisia maksuttomilla tutustumiskäynneillä kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Kirjeen vastaanottajat saavat kaksi liikuntapaikkakäyntiä, kaksi Turun filharmonisen orkesterin perjantaikonserttia ja käynnin Turun linnaan.

Lipukkeiden avulla kaupunki haluaa tarjota mahdollisuuden tutustua Seniorirannekkeeseen kuuluviin palveluihin. Lokakuussa lähetettävän kirjeen tutustumislipukkeet ovat voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.

Kun koronatilanne ja rokotteet mahdollistavat taas harrastamisen, on tärkeä jatkaa aktiivista elämäntapaa.

– Omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on meille jokaiselle tärkeää, ja tunnetusti liikunta ja kulttuuri tekevät keholle ja mielelle hyvää, muistuttaa pormestari Minna Arve. Hän toivoo, että tutustumiskäynneillä syttyy kipinä liikunta- ja kulttuuriharrastukseen, jota voi jatkaa Seniorirannekkeella.


Senioriranneke on edullinen tapa harrastaa liikuntaa ja kulttuuria

Liikunnan ja kulttuurin harrastaminen on Seniorirannekkeella edullista. Puolen vuoden käyttömaksulla eli 40 eurolla ovat käytössä Turun kaupungin uimahallit, kuntosalit ja maauimalat sekä kulttuuritarjonta. Seniorirannekkeella ei ole yläikärajaa.

Seniorirannekkeella saa monipuoliset ja laadukkaat palvelut omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.

– Seniorirannekkeen liikunta- ja kulttuuritarjonnasta saa iloa, kunnon kohotusta, elämyksiä, ja ennen kaikkea hyvää oloa, kertoo ikääntyneiden liikuntapalveluvastaava Topi Hella.


Suoramarkkinointikielto estää kirjeen saapumisen

Posti tuo kirjeen kotiin kaikille muille, paitsi henkilöille, jotka ovat kieltäneet tietojensa luovuttamisen suoramarkkinointitarkoituksiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Kirjeen voi noutaa Turun kaupungin liikuntapalveluiden asiakaspalvelusta (Blomberginaukio 4, avoinna ma–pe klo 9-12 ja 13-16) esittämällä henkilötodistuksen tai pyytää ikääntyneiden liikuntapalveluvastaava Topi Hellalta, topi.hella@turku.fi tai p. 050 554 6224.

Kirjeen saajia on tänä vuonna noin 1 900. Tervehdyskirjeitä on lähetetty vuodesta 2014 alkaen.

artikkelin avainsanat:
Minna Arve Senioriranneke Turku