Otava
17:10 - 15.10.2021 / viihde / Findance
Otava ja Suomalainen Kirjakauppa avaavat jouluisen Kirjapuodin Helsingin keskustan Stockmannille

Otava ja Suomalainen Kirjakauppa avaavat tunnelmaa täynnä olevan Kirjapuodin Helsingin keskustan Stockmannille perjantaina 15.10. Kirjapuoti sijaitsee -1A-kerroksessa tavaratalon lumoavassa joulumaailmassa.

Kirjapuodista löytyvät joulun toivotuimmat kirjalahjat jokaiselle lukijalle. Otavan koko vuoden uutuuksista ja aiempien vuosien suosikkikirjojen valikoimasta löytää helposti vaikka kaikki lahjat samalla kertaa. Lahjaideoissa auttaa Suomalaisen Kirjakaupan osaava henkilökunta.

Joulutunnelmaan voi virittäytyä myös aina keskiviikkoisin, jolloin Otavan kirjailijat vierailevat Kirjapuodissa kertomassa uutuuskirjoistaan. Kirjailijahaastattelut alkavat 3.11. ja jatkuvat jouluaattoon asti joka keskiviikko klo 16-19.

- Olen todella iloinen, että pääsemme tarjoamaan Stockmannin asiakkaille Otavan laajan ja monipuolisen kirjavalikoiman sekä tuomaan kirjailijat ja asiakkaat yhteen, kertoo Otavan liiketoimintajohtaja Nona Ratia.


- Loppuvuosi on kirjamyynnin kulta-aikaa ja nyt Stockmannin asiakkaan on helppo hankkia lahjakirjat muiden ostosten lomassa tai tulla vain viihtymään hyvien kirjojen pariin, Ratia iloitsee.

- Olemme onnellisia, että saamme Otavan osaksi Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon joulua. Uskomme, että yhdessä voimme ilahduttaa niin pieniä kuin varttuneempia vieraitamme tarjoamalla joulupuodissa inspiroivaa tekemistä, mielenkiintoisia kirjoja sekä joulun tunnelmaa aina aattoon asti, Stockmann Helsingin tavaratalon johtaja Jenni Pöllänen kertoo.

Kirjapuodin avajaisviikonloppu on täynnä ohjelmaa erityisesti lapsiperheille. Lauantaina Herra Hakkarainen vierailee Kirjapuodissa klo 12 ja klo 14. Tatu ja Patu tulevat tervehtimään lapsia klo 13 ja klo 15. Kirjapuodissa on myös väritystehtäviä lapsille sekä mahtava valikoima uusia ja rakkaimpia lastenkirjoja eri ikäisille.