Lidl
18:10 - 13.10.2021 / viihde / Findance
Lidl otti jo ensimmäiset joulutuotteet myyntiin - glögejä, joulukalentereita...

Innokkaimmat joulun odottajat pääsevät jo testailemaan joulun makuja ja suunnittelemaan joulua. Lidlin myymälät täyttyvät syksyn aikana vaiheittain kokonaisella satojen tuotteiden jouluvalikoimalla. Ensimmäiset joulutuotteet eli kalenterit, glögit ja joulumakeiset ovat saapuneet kauppojen hyllyille tällä viikolla. Ensi viikolla myyntiin tulevat jouluvalot ja kynttilät.

Joulusesonki on yksi vuoden odotetuimmista juhlista. Sitä vietetään pikkujoulujen merkeissä jo marraskuussa, jonka jälkeen juhlat jatkuvat itsenäisyyspäivän juhlinnasta pikkuhiljaa kohti varsinaista joulua ja uutta vuotta.

Kaupassa joulusesonki aloitetaan varhain tuomalla myyntiin asiakkaiden toivomat kalenterit, joulumakeiset ja glögit. Näin joulua pääsee tunnelmoimaan jo hieman etuajassa.

- Asiakkaat odottavat joka vuosi erityisesti erikoisempia Favorina-joulusuklaita. Kaikissa Favorina suklaissa on Reilun kaupan -sertifikaatti, jolloin niissä oleva kaakao on vastuullista alkuperää. Asiakkaalle vastuullisuus on tällöin helppoa, koska kaikki Lidlin omien merkkien suklaat ovat vastuullisuussertifioituja, kertoo Lidlin kampanjapäällikkö Jaana Pylkkänen.


Valoa pimeneviin iltoihin

Joulutuotteita saapuu myymälöihin pitkin syksyä. Maanantaina 18.10. ovat tulossa myyntiin erilaiset jouluvalot ja led-koristevalot, joilla saa pihalle, parvekkeelle tai sisätiloihin valoa pimeneviin syysiltoihin. Jouluvaloilla on kolmen vuoden takuu.

- Myyntiin on tulossa erilaisia talvihenkisiä valoja, joilla saa valoa alkavaan kaamokseen. Viime vuonna erittäin suosittuja olivat puiset led-joulukoristeet, jotka on helppo sijoittaa pöydälle tai ikkunalaudalle luomaan kaunista valoa, kertoo Lidlin käyttötavaroiden kampanjapäällikkö Jussi Tiihonen.

Puusta valmistetut led-joulukoristeet on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta. FSC-merkinnällä varmistetaan, että puu on peräisin vastuullisesti hoidetusta metsästä. Tulevalla viikolla myyntiin tulevat myös ensimmäiset joulukynttilät.

artikkelin avainsanat:
joulu Lidl