Ubisoft
23:10 - 13.10.2021 / pelit / Findance
Rainbow Six Siege -toimintapeliin kauhua: Doktor´s Curse alkoi

Rainbow Six Siege -moninpelissä on luvassa halloweenin myötä oma kauhuteemainen pelitapahtumansa. Doktor’s Curse -tapahtuma alkoi eilen ja kestää 2. marraskuuta saakka. Tuona aikana pelaajat pääsevät kokemaan hirviöiden metsästystä ainutlaatuisessa pelitilassa, joka sijoittuu Frankenstein-teemaiseen Theme Park -kenttään. Alueen ovat vallanneet tohtorin omat kammottavat ja hirviömäiset luomukset. Tällä kertaa jotain on kuitenkin toisin, sillä hirviöt metsästävät toisiaan omina joukkueinaan.

Pelin ainutlaatuinen kymmenen pelaajan pelitila on jaettu kahteen viiden hengen joukkueeseen. Nämä on muodostettu toinen toistaan kamalammista olennoista ja aseinaan näillä kammotuksilla on lekat. Lisäksi eri otuksilla on omat erikoiskykynsä ja laitteensa, joilla hirviöiden metsästys tai selviytyminen helpottuvat. Hyökkääjäjoukkue yrittää nujertaa muut hirviöt yksi kerrallaan, kun taas puolustava olentotiimi pyrkii vain selviytymään aikarajan puitteissa. Erikoiskyvyt eroavat roolin mukaisesti. Eikä unohtaa pidä talossa olevia ansoja, joilla puolustajat voivat parantaa selviytymismahdollisuuksiaan.

Uudet hirviöoperaattorit ovat ostettavissa R6-krediiteillä joko yksittäin tai kokoelmapaketteina. Doktor’s Curse -pelipaketti on saatavilla ilmaiseksi jokaiselle pelitapahtuman aikana peliin sisään kirjautuvalle pelaajalle.


Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa.

Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy's Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa.

Yksinpelin lisäksi Tom Clancy's Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.


Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Katso Doktor´s Curse -traileri alla: