Nelonen Media
15:10 - 12.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Mysteerilaulajat - I Can See Your Voice alkaa Suomessa - Lauantaina selviää osaavatko mm. Morsian, Avaruushullu ja Räppäri laulaa

Mysteerilaulajat - I Can See Your Voice Suomi on uusi maailmaa valloittava menestysformaatti Masked Singerin tekijöiltä. Eteläkorealaiseen formaattiin perustuvassa hittiohjelmassa jahdataan huijarilaulajia oikeasti hyvien laulajien joukosta erilaisten vihjeiden avulla, mutta kuulematta mysteerilaulajien oikeaa ääntä.

Jokaisessa jaksossa studiokilpailija saa eteensä joukon mystisiä hahmoja, jotka esitellään persoonaansa kuvaavilla salanimillä, kuten Metsästäjä, Risteilyisäntä, Napatanssija tai Lentäjä.

Studiokilpailijan ja kotikatsomon tehtävä on haastava, sillä vihjeet jokaisesta hahmosta ovat visaisia ja huijareiden sekä laulajien kokonaismäärä vaihtelee jokaisessa jaksossa.

Näyttävä ohjelma on kuvattu Turun Logomossa, ja ensimmäisessä jaksossa kisaa lietolainen Jenny. Häntä ovat auttamassa ohjelman vakiopanelistit Miitta Sorvali ja Robin Packalen sekä vierailevat tuomarit Alma Hätönen, Sami Hedberg ja Arja Koriseva. Arvioitaviksi lavalle astelevat Räppäri, Oopperalaulaja, Yrittäjä, Avaruushullu, Muskariope, Morsian ja Meikkitaiteilija.


Kilpailu etenee vihjekierroksesta toiseen. Kierroksilla laulajahahmoista saadaan vihjeitä mm. lipsync-osiossa, kryptisellä vihjevideolla ja näkemällä heidän työskentelyään studiossa. Jokaisen kierroksen lopussa kilpailija päästää yhden huijariksi epäilemänsä mysteerilaulajan ääneen. Jos kilpailija arvaa laulutaidon oikein, pottiin kilahtaa 1000 euroa.

Illan kruunaa duetto artistivieraan ja viimeisenä jäljelle jääneen mysteerilaulajan välillä. Jos kilpailija uskoo viimeisen laulajan olevan hyvä, hän voi ottaa riskin ja kokeilla jahdata 10 000 euron voittopottia. Jos viimeinen mysteerilaulaja todella osaa laulaa, voittaa studiokilpailija rahat, mutta jos laulaja paljastuukin huijariksi, hän menettää koko illan aikana keräämänsä potin.

Studiossa ja kotona ei tarvitse arvuutella yksin, sillä apuna on asiantuntijapaneeli ja artistivieras. Vakiopanelisteina ohjelmassa nähdään laulaja Robin Packalen ja näyttelijä Miitta Sorvali. Heidän lisäksi apujoukoissa vierailevat kauden aikana Arja Koriseva, Stig, Sami Hedberg, Alma Hätönen, Tuure Boelius, Janni Hussi, Laura Voutilainen, Saara Aalto, Mikael Gabriel, Irina, Ilta, Kimmo Vehviläinen, Erika Vikman, Juuso Mäkilähde, Jukka Poika, Ressu Redford ja Essi Hellén. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.

I Can See Your Voice on tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin leviävistä formaateista, jota on tehty menestyksekkäästi jo 33 maassa! Etelä-Koreasta maailmanvalloituksensa aloittanut konsepti on tehnyt läpimurtonsa viimeksi mm. USA:ssa, Britanniassa, Saksassa, Hollannissa sekä Ranskassa.

Mysteerilaulajat – I Can See Your Voice Suomi lauantaisin 16.10. alkaen kello 21 Nelosella ja Ruudussa.