Nelonen Media
23:10 - 10.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Nelonen ja Ruutu 3.11. - Me postilaiset -sarja tutustuttaa Postin työntekijöiden värikkääseen arkeen

Ei ole montaa suomalaista, jolla ei olisi kokemusta Postista tai mielipidettä sen toiminnasta. Nelosen uudessa Me postilaiset -sarjassa tutustutaan Postin työntekijöihin, jotka työskentelevät hyvin erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

Me postilaiset -sarjan myötä avautuvat ovet Postin jakelukeskuksiin, lajitteluun, postirekkojen kyytiin ja toimipisteisiin tiskien taakse asiakkaita palvelemaan. Postissa työajat ovat vaihtelevia, ja aina on joku työvuorossa. Mitä kaikkea vaaditaan, että saamme odottamamme paketin kotiovellemme tai joka aamuisen sanomalehtemme postilaatikkoon? Millaista salapoliisityötä toisinaan tarvitaan, että kirjeet saadaan toimitettua oikeaan osoitteeseen?

Sarjassa päästään reissaamaan postilaisten matkassa pääkaupunkiseudulta Pirkanmaan ja Jyväskylän kautta Sodankylään – unohtamatta tietenkään Joulupukin pääpostia Rovaniemellä. Sarja avaa Postin valtavan laajaa työmäärää, jolla on vaikutusta jokaisen meidän elämäämme.

Posti on palvellut meitä suomalaisia jo liki neljänsadan vuoden ajan. Kuljetusten muoto ja sisältö vain ovat vuosikymmenten aikana muuttuneet. Nykyisin Posti kuljettaa erilaisia lähetyksiä paketeista ja kirjeistä yritysten tarvitsemiin tavaroihin. Verkkokaupan kasvun seurauksena pakettien virta on jatkuva, ja Postin kautta kulkeekin yli miljoona pakettia viikossa.


Posti kuuluu Suomen suurimpiin työnantajiin, ja tänä päivänä postilaisia on yli 20.000.

Me postilaiset alkaa 3. marraskuuta klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

artikkelin avainsanat:
Me postilaiset Nelonen Posti Ruutu