C More
10:10 - 09.10.2021 / tv-sarjat / Findance
C More -alkuperäissarja Pahan väri on tositapahtumiin pohjautuva rikosdraama suomalaisista sarjamurhaajista

Uusi C More -alkuperäissarja Pahan väri on tositapahtumiin pohjautuva kotimainen rikosdraama. Kolmen suomalaisen sarjamurhaajan kasvatusta ja perimää tutkivat lääkärit, joista toinen uskoo vahvasti lähes kaikkien tekijöiden hoidettavuuteen. Toinen puolestaan on rationaalinen neurobiologi, joka on varma, ettei valitusta väkivallan tiestä ole paluuta.

Osin raakojenkin tekojen ja niiden tekijöiden synkän mielenmaiseman yhdistelmä osuu rikosgenren ytimeen yhdeksän jakson sarjallaan. Pahan väri -sarjan näyttävästä visuaalisuudesta ja laadukkaasta viimeistelystä lavastuksesta musiikkivalintoihin vastaa ohjaaja Olli Ilpo Salonen sekä kolmessa jaksossa Aleksi Delikouras. Sarjan pääkäsikirjoittajana toimi Texasissa opiskellut Miira Karhula.

Sarjan jaksoissa nähdään Suomen eturivin näyttelijöitä. Kolmen eri sarjamurhaajan rooleissa on hanskakuristajana Jukka Rasila, sarjahukuttajana Kari Hietalahti ja myrkyttäjähoitajana Jaana Saarinen. Mielentilatutkimuksista vastaavina lääkäreinä nähdään Milka Ahlroth ja Eero Ritala.

Sarjan on tuottanut C Morelle ja MTV:lle tuotantoyhtiö Warner Bros. International Television Production Finland.

"Ihmisen mieli on ehkä maailman kiehtovin ja pelottavin asia. Tässä sarjassa mennään syvälle mielen pimeään ja vääristyneeseen puoleen ja uskon, että katsoja yllättyy siitä, mitä sieltä löytyy", toteaa sarjan pääkäsikirjoittaja Miira Karhula.

“Pahan väri on äärimmäisen koukuttava psykologinen trilleri, joka porautuu syvälle ihmismielen pimeimpiin lokeroihin. Sarjan loistavat näyttelijät herättävät laadukkaan käsikirjoituksen eloon. Pahan väri on hieno lisä laadukkaiden C More -alkuperäissarjojen joukkoon”, kertoo MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen.

Pahan väri -rikosdraamasarja C More -suoratoistopalvelussa torstaisin 21.10. alkaen. Aluksi julkaistaan kolme jaksoa jatkuen yhden jakson viikkotahdilla. Jaksoja on yhteensä 9. Pahan väri on C More -alkuperäissarja. Se nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla.