Petri Aho / Nelonen
00:10 - 07.10.2021 / tv-sarjat / Findance
ABREU kertoo kärsivänsä huijarisyndroomasta - "Koen, että nyt mä paljastun, että olen p*ska"

Perjantaina 8. lokakuuta Vain elämää -ohjelmassa vietetään ABREUN päivää. Satulinnan pöydän ääressä ABREU avautuu muille kärsimästään huijarisyndroomasta, ja Suvi Teräsniska kertoo avioliittonsa olevan kriisissä.

”Annahan on, näin vanhana viininmaistajana, niin termi pirskahteleva", kuvailee Pyhimys.

"Täydellinen poptähti", kertoo puolestaan Anssi Kela.

ABREU rohkaistuu Vain elämää -päivänään puhumaan muille sairastumisestaan burnouttiin. Artisti kertoo painiskelevansa yhä riittämättömyyden tunteiden kanssa.

”Käyn terapiassa”, ABREU sanoo.

Artisti kertoo olleensa sairauslomalla kuukausia riittämättömyyden tunteiden aiheuttaman työuupumuksen vuoksi.

”Mulle oikeastaan pahimpia aikoja on välillä ne, kun mä en tee töitä, koska mulle sen burnoutin, tai ainakin mä kutsun sitä burnoutiksi, se johtui paineista ja jatkuvasta toisiin vertailusta. Mä uskon, että se on tällä alalla tosi, tosi iso ongelma”, ABREU sanoo.


”Tuntuuko, että se vertailuasia on helpottanut?” Arttu Wiskari kysyy.

”Voisin valehdella, että joo, on täysin lähtenyt pois, mutta ei se ole. On se helpottanut ehdottomasti terapian avulla”, ABREU sanoo.

”Mulla on niin vahva huijarisyndrooma, että koen, että nyt mä paljastun. Kukaan ei ikinä tiedä, että mä olen paska, mutta nyt ne saa tietää”, artisti kertoo.

”Nyt kun sä olet sanonut tuon vielä ääneen, niin jos vielä tän jälkeen saat jatkaa laulamista, niin sitten sä tiedät, että näin ei ole”, Jukka Poika toteaa.

On Arttu Wiskarin vuoro esiintyä.

”Halusin sellaisen biisin, jossa oli kova meininki ja sellainen teksti, mitä voitaisiin ehkä vähän wiskarisoida”, Wiskari kertoo.

Arttu kutsuu lavalle seurakseen Mira Luodin, ja kaksikko pistää pystyyn tähänastisen kauden kovimmat bileet!

Esitys saa Annan suorastaan haukkomaan henkeään. Arttu esiintyy lavalla pää pinkiksi värjättynä ja neonvärisessä jumppa-asussa.

”Tää on ensimmäinen kerta ikinä, kun mä en tiedä, mitä mä sanon. Tää oli jotain niin sairasta!” ABREU saa sanotuksi Wiskarin esityksen jälkeen.

Ennen omaa esitystään Suvi Teräsniska vakavoituu, kerää rohkeutensa ja kertoo avioliittonsa olevan vaikeassa tilanteessa.

”Korona ei ole ollut varmaan yhdellekään parisuhteelle helppo asia. Kun puhuttiin siitä häpeästä, että täytyy uskaltaa sanoa, niin mä uskallan sanoa ääneen, että… Tämä kevät ei ole ollut kauhean helppo meidän parisuhteessa”, Suvi kertoo murtuen kyyneliin.

”Meillä on meneillään kriisi, jota me käydään läpi, mutta siellä on paljon hyvää. Me ollaan molemmat hakeuduttu terapiaan”, Suvi kertoo.

Vain elämää perjantaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.