Nelonen Media
18:10 - 01.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Anna Puu tekee paluun The Voice of Finland -tähtivalmentajaksi

The Voice of Finlandin tähtivalmentajien viime kautiseen kokoonpanoon tulee muutos, kun Anna Puu tekee tauon jälkeen paluun punaiseen tuoliin. Maija Vilkkumaa, Juha Tapio sekä tuplatuolilaiset Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki jatkavat tähtivalmentajina. Pitkästä aikaa The Voice of Finlandissa tähtivalmentajien tuoleissa istuu jälleen kaksi naisvalmentajaa.

Anna Puu piti tauon ja oli poissa edelliseltä The Voice of Finland -kaudelta. Nyt hän on innoissaan TVOF-pestinsä jatkumisesta.

"Aivan ihanaa päästä pitkästä aikaa töihin! Tuntuu, että tauon jälkeen on paljon annettavaa", Anna riemuitsee.

Anna on tyytyväinen saadessaan työskennellä uudella kaudella yhdessä Maija Vilkkumaan kanssa.

"Olen jo useamman kauden toivonut, että valmentajien joukkoon saadaan lisää naisia. Ihailin Maijan osaamista kotikatsomosta viime kaudella, joten on mahtavaa päästä tekemään hänen kanssaan töitä", Anna Puu iloitsee.


Anna uskoo, että tiukimmat taistelut laulajista käydään tuplatuolilaisten Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin kanssa.

"Kyllä ne kaksi suohon puhujaa ovat edelleen pahimmat kilpailijani", Anna kertoo.

Anna Puu on toiminut tähtivalmentajana neljällä The Voice of Finland -kaudella (6-9). Hän kertoo oppineensa aikaisemmilta kausilta, että oikeilla kappalevalinoilla, on tässä kisassa ensiarvoisen tärkeä merkitys.


"Oikeat biisit ovat keskeisessä osassa. Sillä tavalla kilpailijat pääsevät näyttämään omia parhaita puoliaan. Siihen tulen käyttämään vielä enemmän aikaa ja vaivaa: oikeiden biisien kaivamiseen", Anna kertoo.

Anna lupaa, että hänen tiiminsä tulee saamaan itselleen innokkaan ja tarmoa täynnä olevan valmentajan. Itselleen Anna toivoo löytävänsä persoonallisen tiimin, niin laulajien äänen kuin heidän luonteidensakin osalta.

Uuden The Voice of Finland -kauden juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen. The Voice of Finlandin 11. kausi alkaa tammikuussa Nelosella ja Ruudussa.