Lidl
14:10 - 29.09.2021 / viihde / Findance
Lidlin etusovellus Lidl Plus laajentaa tarjontaansa kumppaneiden tarjoamilla digitaalisilla palveluilla

Lidl Plus on Lidlin digitaalinen etuohjelma, joka mahdollistaa asiakkailleen rahanarvoisia etuja. Torstaista lähtien etuohjelma laajenee uusien kumppaneiden tarjoamilla digitaalisilla palveluilla. Lisäksi sovellukseen tulee odotettu ominaisuus, jolloin etukortin skannatessaan voi halutessaan jättää paperiselle kassakuitille hyvästit.

Lidlin etusovellus on kerännyt jo yli miljoona latausta. Etuohjelmaa testataan ja kehitetään jatkuvasti, jotta palvelut olisivat yhä parempia. Nyt Lidl Plus tulee tarjoamaan lisää kumppaneiden digitaalisia palveluita, kuten Telian digitaalisen Dot-liittymän, Nextoryn äänikirjapalvelun sekä MySafetyn vakuutusturvaa verkossa tapahtuvaa kiusaamista ja loukkauksia vastaan.

- Olemme halunneet tuoda Lidl Plus -etuohjelmaan sellaisia palveluita, jotka ovat kiinni tässä ajassa. Maailma muuttuu, mikä tarkoittaa uusien digitaalisten palvelujen tuloa markkinoille. Lidlin digitaalinen etuohjelma on otettu vastaan innokkaasti, joten nämä palvelut on suunnattu erityisesti Lidl Plus -asiakkaita silmällä pitäen, kertoo Lidlin digitaalisten palveluiden kehityksestä vastaava Jussi Hulkko.

Lidl Plus -etuohjelman ensimmäiset kumppaneiden tarjoamat edut saapuivat jo aiemmin kesällä, kun mukaan tulivat Kotimaan Energia sekä BookBeat. Tulokset ja kokemukset kesällä julkaistuista ensimmäisistä eduista eri palveluihin olivat hyviä.

- Asiakkaat ovat ottaneet hyvin vastaan Lidl Plus -sovelluksen tarjoamat lisäpalvelut, jotka saa helposti samasta sovelluksesta. Kumppaneiden tarjoamia palveluita tulee tulevaisuudessa lisää, avaa Hulkko.


Paperinen kuitti jää historiaan sitä haluaville

Tulevana torstaina aktivoituu myös Lidl Plus -sovelluksen pitkään toivottu ominaisuus, joka mahdollistaa paperikuitista luopumisen niille asiakkaille, jotka haluavat ostoksistaan vain digikuitin. Valinta tehdään Lidl Plus -kortin yhteydessä eli asiakkaan tarvitsee vain avata Lidl Plus -kortti sovelluksesta ja asettaa ”haluan vain digikuitin” -ominaisuus aktiiviseksi. Kun valinta on tehty ja ominaisuus on aktiivinen, ei paperinen kuitti enää tulostu, kun kortti skannataan. Kassalla myyjä saa ilmoituksen, ettei kuitti tulostu ja paperia säästyy.

- Tulostetuista kassakuiteista tulee vuosittain kymmeniä tuhansia rullia kuittipaperia, joka heitetään hukkaan. Lidlissä panostetaan nyt vahvasti vastuullisuuteen ja mahdollistetaan myös asiakkaille paperiton asiointi kassalla. Digikuitti on yhtä pätevä kuin paperinen kuitti ja se löytyy aina Lidl Plus -sovelluksesta. Kuitti toimii tarvittaessa myös takuukuittina, joten siitäkään ei tarvitse huolestua, kertoo Noora Kiljunen, Lidl Plus -tiimin vetäjä.


”Haluan vain digikuitin” -valinta tarvitsee tehdä vain kerran tulevia ostoskertoja varten ja se pysyy aktiivisena siihen asti kunnes asiakas päättää ottaa valinnan pois päältä.